2777
2789

یعنی من هربار که اینجا یه چیزی بیان کردم و مشورت خواستم بدبختی هام صد برابر شد

یا انقدر قضاوت میکنم که عصبی میشی یا انقدر پیشنهاد های افتضاحی میدن که خودت زندگی تو خراب کنی 

و نسبت به خانواده و همه آدمای دورت سرد بشی

خلاصه دیگه درس عبرت شده برام اینجا هیچی عنوان نکنم 

شماهم نکنید 

اینجا هیچکس علم کافی نداره که مشکل شمارو حل کنه فقط خاله زنک بازیه و سردتون میکنن به زندگی

قربونت برم خوبی از خودتونه

گذشته از شوخی عزیزم مسئله مهم زندگی رو چرا باید از کسانی بپرسی که اصلا اطلاعاتی از زندگی شما ندارن؟

تخصص ندارن بماند

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همون نگاهتون فان باشه بهتره من متاسفانه اینجا دنبال حل مسیله بودم،و زندگیمو خراب کردم

خواهر اینجا برای راهنمایی درمورد نینی هاعه یا واسه بیماری اگه چیزی بلد باشه کسی راهنمایی میکنه یا خاطرات و فان و ترسناک و .... 

اصن چرا باید چیز حساسیو زندگی شخصیو توی نینی سایت توضیح داد که کسی نظر بده گلم نگاه من فان نیست 

جن هستم خاله 🥸🥰

من از اولی که وارد این سایت شدم میدونستم نباید تاپیک بزنم و نباید از آدمهای اینجا مشورت بگیرم.قبلش چندسال خواننده سایت فقط بودم بعد عضو شدم. تا الانم هیچ تاپیکی نزدم.شما هم به چشم سرگرمی نگاه کن فقط

ی عده هم میان وسط غم و غصه میگن دروغ میگیوسط شادی میگن دروغ میگیکلا انگار کاراگاهن😂🤣

دقیقا دیروز عضو سدم با مادرشوهرم دعوام سده بود تایپک گذاشتم بعضیا واقعا آرومم کردن و اصلا عالی بعضیا تو کاربر جدیدی دروغگو کم چاخان بباف اصلا ...

صد در صد

تا حالا یه بار هم اینجا مسئله خصوصی مطرح نکردم و مشورت نگرفتم برای زندگیم

اینجا بعد سرگرمی داره. هر کس اینو درک نکنه دیر یا زود پشیمون میشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
خواهر اینجا برای راهنمایی درمورد نینی هاعه یا واسه بیماری اگه چیزی بلد باشه کسی راهنمایی میکنه یا خا ...

اشتباه کردم جا اینکه تراپی و مشاور برم نشستم اینجا تاپیک زدم تا بیشتر گمراهم کنن