هرجا سرچ میکنم جایی چیزی پیدا نمیکنم اصن خودمم تازه شنیدم.باردارم نه خارش نه سوزش نه ترشح پنیری هیچ نداشتم رفتم برای سونو طول سرویکس واژینال گفت اسلاژ داری آنتی بیوتیک داد.پرسیدم ینی چی گفت ترشحات اطراف دهانه که ممکنه باعث کاهش طول سرویکس بشه.اومدم خونه تو نت زدم خیلی چیزای بدی نوشته.کسی داشته تا حالا چیشده بعدش؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حتما برو دکتر نشون بده سونو رو فعلا رابطه نداشته باش چیز سنگین بلند نکن استراحت کن
شما تجربشو داشتی؟چیز بدیه؟خود دکترم سونوم کرد دید خودش.نه استراحت مطلق داد نه هیجی پریتانولوژیسته دکتر خوبیم هست.فقط گفت ۲هفته دیکه بیا آنتی بیوتیک ام داد.توروخدا بگو تو داشتی ؟چیزی شده؟
خب اگ دکترت گفته دو هفته دیگ بری نترس دوباره چک میکنهولی تو این مدت خودتم استراحت داشته باشنه عزیزم ...
اخه در مورد این اسلاژ چیزای بدی نوشته تو نت نوشته ینی عفونت زده به رحم و مایع آمنیوتیک و این چیزا ولی دکترم به من چیزی نگفت فقط گفت ترشحات اطراف دهانه رحمت زیاده .ولی تو سونو نوشته اسلاژ مشاهده شد که تو گوگل زدم اسلاژ خیلی چیزای بدی زده