2777
2789
عنوان

دکوراسیون داخلی

44 بازدید | 5 پست

دلم تغییرات میخواد 

شما تاحالا کسیو اوردین برای چیدمان خونتون

جاریم میگه انلاین هم میشه ؟ خوبه واقعا

از وقتی اومدی همه فصلها برام بهاره!

اره عزیزم من‌خودم طراحم همه دیگه آنلاین ابعاد اندازه میدن براشون طراحی‌میکنیم ، خوبیشم‌اینه قشنگ‌میتونی ببینی دکوراسیونت قراره چجوری بشه و‌جاییشو دوست نداشتی تغییر میدی دوباره میبینیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم من‌خودم طراحم همه دیگه آنلاین ابعاد اندازه میدن براشون طراحی‌میکنیم ، خوبیشم‌اینه قشنگ‌میت ...

چقدر جالب اینجوری عالیه که 

بعد با وسایل خودم دیگه اره ؟

از وقتی اومدی همه فصلها برام بهاره!

وقتی صحبت از دکوراسیون داخلی می‌شود، همیشه یک نکته مهم وجود دارد:
فضا فقط با چیدمان کامل نمی‌شود؛ با “روح” کامل می‌شود.
و یکی از ساده‌ترین و در عین حال تأثیرگذارترین عناصر در ایجاد این روحِ زیبا، دیوارکوب‌های هنری هستند.

دیوارکوب‌های خانه اصیل، فقط یک وسیله‌ی تزئینی نیستند؛
هر قطعه یک اثر هنری الهام‌گرفته از زیبایی‌شناسی ژاپنی است؛ جایی که سادگی، تعادل و نمادهای طبیعت در کنار هم معنا پیدا می‌کنند.

در این دیوارکوب‌ها نقوشی دیده می‌شود که ریشه‌ی آن‌ها به صدها سال تاریخ هنر شرقی برمی‌گردد؛ پترن‌هایی مانند:

• سیگای‌ها (موج آرام دریا) نشانه آرامش و جریان زندگی
  • کاراکوسا (پیچک زندگی) نماد رشد و انرژی
  • اوزوماکی (حلزونی) نشانه حرکت پیوسته و تعادل
  • گل‌ها و پرندگان ژاپنی (Kacho-ga) که حس هماهنگی با طبیعت را وارد خانه می‌کنند

یکی از مزیت‌های مهم این دیوارکوب‌ها این است که هم در فضاهای مدرن و مینیمال و هم در دکورهای کلاسیک ایرانی عالی می‌نشینند.
اگر دیوار شما خالی، یکنواخت یا بی‌روح به نظر می‌رسد، تنها با نصب یک دیوارکوب زیبا می‌توانید گرما، شخصیت و هویت را به فضا اضافه کنید.

جذابیت اصلی این مدل دیوارکوب‌ها در این است که «داستان» دارند؛
وقتی مهمانی وارد اتاق می‌شود، نگاهش روی دیوار می‌ماند چون اثر فقط زیبا نیست، معنا دارد.
این همان چیزی است که دکور خوب را از دکور معمولی جدا می‌کند.

دیوارکوب‌های خانه اصیل انتخابی مناسب برای:

• اتاق نشیمن
  • هال ورودی
  • کنار شلف‌ها
  • بالای کنسول
  • و حتی اتاق خواب و فضاهای مینیمال

اگر دوست دارید فضای خانه‌تان ترکیبی از هنر، اصالت و حس ژاپنی باشد، این دیوارکوب‌ها یکی از بهترین گزینه‌ها هستند.