2777
2789
عنوان

نظرتون راجب دختری ک تو اکیپ با ده تا پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 179 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتراکیه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

😐😐😂😂من فک میکردم اجتماعی ینی کلا تو اجتماع با بقیه راحت ارتباط برقرار کنینگو وقتی با ده تا پسر ه ...

خب مگه میرن بیرون گردش کار دارن حتما با هم 

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

اصلا راجع بهش فکر نمی کنم 

اما اگه کنارش بودم کمک می کردم روابط بهتر و سالم تری رو با همجنسای خودش تجربه کنه 

البته خودم این کار بران خط قرمزه

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
واقعا چرا اینطوریه

عزیزم لازمه ازدواج عالی شناخت از ساختار روحی و ردانی و شخصیتی جنس مخالفه. ما هم تو این زمینه خیلی ناآگاهیم.

من این کار رو هرگز تایید نمیکنم ولی تو اطرافیانم دیدم کسایی که عاقل بودن و در عین حال با چندین پسر ارتباط داشتن ازدواجهای بهتری داشتن.

خب همونماگه برعکسش باشه بخدا ک عمرا کسی بگه پسره اجتماعیه 😂میگن هوله کثیفه لا.شیه همزمان با ده تا د ...

عه پسر دایی من که خصوصی بهشون تدریس میده پس خرابه و هول همیشه قبل امتحانات واسه گروهی از دخترا کلاس تقویتی میزاره 

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

من با ۴ تا پسر میرم بیرون نظرتون راجب من چیه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

این بحثش فرق میکنه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

عه پسر دایی من که خصوصی بهشون تدریس میده پس خرابه و هول همیشه قبل امتحانات واسه گروهی از دخترا کلاس ...