2777
2789
عنوان

نظرتون راجب دختری ک تو اکیپ با ده تا پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 179 پست
هیچی تو ذهنم نیس ... نمیدونم ما از شخصیت و مرزها و عقاید دیگران خبر نداریم صرفا چون دوستاش پسرن دلیل ...

افرین ب طرز فکرتون

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه فورسام نیستن سامه

عزیز بی ادب نباش

قرار نیست کاری کنن ک

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

😂😂😂😂😂 جالب بود

خب فقط همین میاد به ذهنم

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

هیچی نهایتا یه شوهر بسیار توپ میکنه و خوشبخت میشه.دیدم که میگم. اونقدر پسرای مختلف رو زیر و رو میکنن ...

واقعا چرا اینطوریه

فکرای بدیاد اون عکسی افتادم دختره نشسته بود رو مبل چند تا پسر سیاه پوست پشتش بودن

بی ادب

هیچی نهایتا یه شوهر بسیار توپ میکنه و خوشبخت میشه.دیدم که میگم. اونقدر پسرای مختلف رو زیر و رو میکنن ...

من هم دوست سابق ام با ۴ پسر همزمان دوست بود 

با مردی ازدواج کرد ک اصلا نمبفهمید دوست دختر چیه

ادعای روشنفکری الکی ندارم

خوشم نمیاد برای خودم 

ولی اون دختر خودش میدونه چون با عقاید خودش زندگی میکنه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وای دقیقا اینجوریه ی دخترخالم دارم تقریبا همسنیم باهم ک میرفتیم بیرون هی بهش میگفتم سنگین باش آخه با اینهمه پسر چرا حرف میزنی بعد ب من می‌گفت آخر میبینی کی برای من پیدا میشه الان با ی پولدار و خوشتیپ و خوشگل ازدواج کرده 

هنوز من با یکیم ک روزی هزار بار دعوا میکنیم