2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینجوریم

توی آینه و دوربین سلفی چپ و راست صورت جابجا میشه

اصل صورتمون همونییه ک تو دوربین عقبه

ولی بخاطر اینه که به چهره درستمون عادت نداریم و همش تو آینه و دوربین جلو خودمونو میبینم، دوربین عقب بنظرمون زشت میاد وگرنه مردم جفت صورتامونو یکی میبینن

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

من یه مدت واقعا سر این موضوع افسردگی گرفته بودم ، دوربین عقب واقعا فاجعه‌س🤣

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

واقعا یعنی من تنها نیستم

اره بابا نگران نباش خیلیا صورتشون قرینه نیس باورت میشه من نشستم چقدر گریه کردم که صورتم کج شده فکر میکردم فلج بلز شدم حتی دکترم رفتم بخاطرش از خواب و خوراک افتادم بعد فهمیدم چهره ی واقعی همینه که تو آینه داری میبینی دوربین گوشی یه جوری تصویر رو برعکس نشون میده و بخاطر اینکه صورت ما قرینه نیست کج میوفته من سر عروسیم واقعا افسرده شدم ولی عکسا اتلیه عالی بود اصلا کج نشده بودم 

اره بابا نگران نباش خیلیا صورتشون قرینه نیس باورت میشه من نشستم چقدر گریه کردم که صورتم کج شده فکر م ...

خداکنه اینجوری باشه وگرنه اصن روم نمیشه جایی برم  ولی خب چرا بقیه رو اونجوری نشون نمیده مثلا با دوستام میرم بیرون عکس میگرن اقد قشنگ میوفته 

خداکنه اینجوری باشه وگرنه اصن روم نمیشه جایی برم ولی خب چرا بقیه رو اونجوری نشون نمیده مثلا با دوست ...

میگم که ما صورتمون قرینه نیست برای همین تو عکس برعکس که بشه دوربین گوشی کج میوفتیم بقیه همون جوری که تو آینه خودتو میبینی همون جوری میبینن نگران نباش