2777
2789

این ادم نمیدونم چیکار کرده... ولی زندگیمون مدت زیادیه بهم ریخته تر و سنگین تر شده . یک خانمی که ف..ال میگرفت دقیقا مشخصات این دو نفر رو داد گفت اینا همچین کاری کردن .هم توی گذشته هم اخیرا اونو رفتن تمدید کردن! 

این دوتا فامیل نزدیک هستن و همیشه هر چند وقت یبار سر میزدن به ما به حالت یهویی و فضولی یا زنگ میزدن اما یه مدته کلا ارتباطشونو قطع کردن ..دقیقا از موقعی که اون خانم بما گفت اینا همچین کاری کردن 

چرا خودشون نمیان دیگه؟ میترسن از بدبختی ما بهشون برسه؟ 

یا قصدی دارن که نمیان ؟ 

خیلی برام جالبه بدونم اونا چرا محو شدن یهو! در صورتی که چندین ساله سرکی میکشیدن یهو محو شدن ولی از دور کاراشونو میکنن ..  قضیشون چیه جدن شما چی فکر میکنید؟

نمازباطل السحر حضرت زهرا بخون و غسل فلق انجام بده.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه نماز ترسناکیه یسری خانما گفته بودن اولش اذیت میشی موقع خوندنش

معجزه میکنه. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یسری نوشته بودن موقع خوندنش حالشون بد شده اولش یا پریود شدن یهو راسته؟

مامانم خوند اذیت نشد فقط ی خواب هست میبینی که یه نشونه ست ازطرف خضرت فاطمه(س)