2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک پر بازدید زن خانه دار

322 بازدید | 11 پست

خانمی که نوشتی تا ۱۲ خوابم خب بچه ی شما یه شیفتو  داره بی مادر بزرگ میشه بنظرت خیلی تربیت فرزندت بهتر از اونه که یه شیفت رو تو مهد کودکه؟ چرا حس کردم فقط از رو باد هوا یا شتیدم حسادت تاپیک زدی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کنین یه چیزی پروند

آخه یه چرتو پرتایی میگن بعد یه نفر اومده نوشته همه که مثل شوهر منو شما خوب نیستن زنشون نره سر کار خب شوهر نره خر تو شاید وضع مالیش خوبه یا هرچی ربطی به خوب و بد بودنش نداره که

آخه یه چرتو پرتایی میگن بعد یه نفر اومده نوشته همه که مثل شوهر منو شما خوب نیستن زنشون نره سر کار خب ...

هر کس نظری داره 

حرص نزن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره خب حق با توعه، اونی ک نگتا لنگ ظهرخوابه فرقش با من شاغل چیه؟ منم از 7میرم تا 12و رب، پس اون وقتشو حرم کزده واسه خواب و از بچه ها بی خبر، من حداقل پول دراوردم تا رفاه بیشتری برای بچه هام فراهم کنم، بچمم پیش خودم تو مهده، نه مهد 20 نفری.، خصوصی 

بنظرم ارزششو داره

قطعا اگ وضع مالیم عالی بود، شغل پاره وقت و غیر رسمی میخواستم یا مدتی مرخصی بی حقوق میگرفتم

ولی الان واقعا میبینم، این دوره ک مجازی شده بچم دیوونه شده از بیکاری تو خونه و تنهایی وهمش میگه دد، ینی. مهد

پس همه ی حرفای اون خانم درست نیس

خودمم زیاد خونه میمونم جز نت گردی و بیکاری چیزی نصیبم نمیشه، پس لااقل تلاش میکنم زندگیم بهتر شه و بتونم برای خودم و بچه هام خرج کنم حداقل

سخته قطعا سخته

ولی ارزششو داره

اره خب حق با توعه، اونی ک نگتا لنگ ظهرخوابه فرقش با من شاغل چیه؟ منم از 7میرم تا 12و رب، پس اون وقتش ...

دقیقا اگه توجه کرده باشین بیماری های روحی و افسردگی تو خانمای شاغل خیلی کمتره تا خانه داد که ار بیکاری هی  میشینن فکدو خیالای ترسناک میکنن

دقیقا چقدر حق گفتی

اون بچه که میره مهد تازه روابط عمومیش هم خوب میشه

این که تا ۱۲ هم می خوابه بچه چی میفهمه

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️