2777
2789
به نظر بیشتر میاد.

آره. ولی من شخصیتشو خیلی دوست دارم خیلی بامزه هست خنده هاشو دوس دارم رو همه کراش میزنه😂 دیشب برنامه حوکرو می‌دیدم علیخانی بهش میگفتم خواهر من... اونم گفت به من نگو خواهر بدم میاد😂روش کراش زده حسش به هم میخوره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین با اینکه هیکلش پره ولی فرم صورتش اونقدر چاق نیست که دل آدمو بزنه من واقعا خوشم اومدنمکش به همین ...

خیلی دوستدداشتنیه

خیلیم زیبا

یه مدت لاغر شده بود برام‌سوال شد یهو چرا اینطوری شد!

ذاتیه بابامگ چقد بخوری که انقدر بشی😐

من الان قابلیت اینو دارم یک ماه بخورم ۱۰ کیلو اضافه کنم ما متابولیسم بدنمون پایینه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

والا یه بار تو مصاحبه می‌گفت من اصلا سیر نمیشم از در هر فست فود رد میشم باید حتما امتحان کنم .راست و ...

😂😂

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

مغزو ک عمل نمیکنن روان رو باید اول متقاعد کرد و درمان کرد

متاسفانه این پرخوری ها ریشه عصبی داره من سالهاست به افرادی که میخوان عمل بشن میگم که شرایط بعد عمل چطور هست ولی فکر میکنن رعایت بعدش راحته و نمیرن سراغ درمان روحشون عمل میکنن رعایت نمیکنن برمیگرده ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من خیلیارو دیدم بدجور برگشتن حتی انقد خوردن ک سکته کردن مردن

همه اش روحی روانی هست و بیشتری ها فراری از روان پزشک و درمان

نه بیشتر خاله من ۱۳۰ کیلو بود لاغر کرد این بیشتر از خالمه باسنش رو ببین توی جوکر آدم فک میکنه واقعی ...

آره طفلی خیلی چاقه ایشالله تنش سلامت باشه خانم خوبیه 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
فکر نکنم چون همیشه خودشو مسخره و سوژه میکنهیجاییم گفته بود عاشق یکی بودم ولی چون چاق بودم نمیتونستم ...

اخه منم یه جا شنیدم گفت من همین جوری خودمو دوست دارم برا همین گفتم😅

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔