2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

116 بازدید | 26 پست

بچه ها من سوالی دارم 

توی کنکور فقط دروس تخصصی میاد یا عمومیا هم هست؟ 

میخوام کنکور ''تجربی'' بدم 

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

تخصصی

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نه فقط اختصاصیه

عزیزم توضیح میدی 

پس من وقت نزارم واسه دروس عمومی ؟

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

چند سالته فقط تخصصی عمومیا باید امتحان تاریخی بدی

من ۲۱سالمه میخوام مجدد دیپلم جدید بگیرم و از نو شروع کنم 

تقریبا هیچی نمیدونم 

امتحان تاریخی همون نهایی منظورت هست؟

من ۲۱سالمه میخوام مجدد دیپلم جدید بگیرم و از نو شروع کنم تقریبا هیچی نمیدونم امتحان تاریخی همون نهای ...

اره تشریحی منظورم بود 

دیپلم اولت چی بود 

هدفت چیه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

تاریخی چیهتشریحی******

ببین منظورم روز کنکوره اون روز که همش تخصصیه درسته؟

پس نمرات عمومیا چی میشه این وسط ؟

ببین منظورم روز کنکوره اون روز که همش تخصصیه درسته؟پس نمرات عمومیا چی میشه این وسط ؟

تو خرداد میدی 

امتحان نهایی و تشریحی 

روز کنکور فقط کنکور و ۴ تا تخصصی 

ببین 40 درصد تاثیر کنکوره که فقط درسای تخصصیه یعنی زیست و ریاضی و فیزیک و شیمی و زمین ضریباشو یه سرچ بزنی با تعداد سوالاش و اینا میاره برات

60 در صد باقی هم واسه سوابق تحصیلیه یعنی امتحانای نهایی که از پایه ی 12 و 11 میدی که 40 درصد تاثیر دوازدهمه و 20 درصد هم تاثیر یازدهم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

اره تشریحی منظورم بود دیپلم اولت چی بود هدفت چیه

پزشکی 

تو خرداد میدی امتحان نهایی و تشریحی روز کنکور فقط کنکور و ۴ تا تخصصی

البته زمین هم هست 

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

پزشکی

چی بگم والا

من ۲۰ سالمه 

۳ ساله پشت کنکورم😂💔

امسال هم افتادم تو فکر تغییر رشته 

هم تو فکر اینکه برم دانشگاه تموم شه