2777
2789

بچه ها انقدر غصه خوردم همه فکرم شده اینکه چکار کنم همش یه فکرایی میکنم مگه من چی خواستم الان سینه هام قبل زایمانم خوب بود الان هیچی نیس واقعا دیگه افسرده شدم هم از عمل میترسم هم شوهرم همش یه چیزایی میگه دیگه مُردم فقط شبیه پیر زنا شدم 😭😭😭😭 همش میگم کاش شیر نمیدادم بچم باز میگم گناه داش اخه چرا الان میشناسم طرف چند تا بچه اورده بزرگ تر شده  اما من نا شکری نمیکنم خدایا شکر ک سالمم اما چی میشد مگه چکار کنم دوست دارم مثل قبل برای شوهرم جذاب باشم 💔😭😭😭

صنعت مدو زیبایی باید یه جوری کسب درآمد کنه دیگه 

بدن خودمون رو دوست داشته باشیم بالاخره پروسه مادر شدن باعث ایجاد تغییراتی در بدنمون میشه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری هام خواهر شوهرم مسخرم میکنن ینی من چکار کنم خدایا چهرمم خوبه همه جام یه کم لاغر شدم اما باز خوب میشم سینه رو نمیدونم چکار کنم پوست شده کلا افتادگی نداره اما هیچی هم نیس😒🙁

اصلا اصلا جلو شوهر یا کلا هر شخص دیگه ای از اینکه از بدنت ناراضی هستی نگو به جاش مدام از خودت تعریف بکن.تو کار بزرگی کردی هیچ مردی نمی‌فهمه شیر دادن چه پروسه سختیه و چقد صبوری میخواد .یه کار ارزشمند کردی بعد بابتش پشیمون باشی .این تغییر شکل بدن ما نشونه ی مادری ماست که خیلی ارزشمنده .باید اول خودت اعتماد به نفس داشته باشی از خودت با قوت پیش شوهرت حرف بزن .ضمن اینکه فیلم هم اگر می‌بینید از اون مدل فیلما نباشه اصلا که اگر شما اندام سلبریتی هم داشته باشی باز باعث میشه یه ایرادی همسرت پیدا بکنه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
اصلا اصلا جلو شوهر یا کلا هر شخص دیگه ای از اینکه از بدنت ناراضی هستی نگو به جاش مدام از خودت تعریف ...

عزیزم من ک چیزی نمیگم انقدر بعضیا پرو ان نمیدونم میخوان پز بدن یا خودشونو ثابت کنن منو همش مسخره میکنن شوهرمم کلا نگاه میکنه اگه بگم نکن بد تر میشه من ک موندم بخدا تو این سن ک همه عشق حال جون هستن من باید بخاطر چه چیزیای زار بزنم  اونم فقط واسه شوهر