2777
2789
عنوان

خانمایی که لیزر رفتن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 48 پست
من ساق پا دردم میاد بقیش اوکیه اره این درجه رو خیلی زیاد میکنه طوری که تو جلسه اول هفتاد درصد موهام ...

بگو کم کنه .کلا جلسه اول ریزش زیاده .بعدش مو مقاوم میشه ریزش کمتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورت و بچه ها رفتید؟! میشه یه توصیح بدید

صورتت اکه کرکیه نزن ک مثل ریش مرد میشه 

اگه موهات مشکی و کلفته بزن ولی کلا صورت چون هورمونیه دیرتر از بقیه جاها جواب میده 

بیکینی هم من با کندلا میرم و وحشتناک درد داره ولی با این وجود بی حسی نمیزنم . شنیدم اثر لیزر رو کم میکنه . سختمم هست تو دستشویی کلینیک برم قشنگ بی حسی رو بشورم چون اگه بمونه و روش شات بزنن پوست رو میسوزونه 

خدایا شکرت❤️

صورت و بچه ها رفتید؟! میشه یه توصیح بدید

من صورت رو از ۲سال پیش میرفتم قبلش وحشتناک بودم .دقیقا مثل ریش بود...اصلا لک شده بود جاش الان خوب خوبم

فقط هنوز تو شارژم چون ب هر حال بذا من ارثیه

من صورت رو از ۲سال پیش میرفتم قبلش وحشتناک بودم .دقیقا مثل ریش بود...اصلا لک شده بود جاش الان خوب خو ...

نه مثل ریش نیست

ولی پر مو هست 

خسته شدم که اگه یه هفته اصلاح نرم، قشنگ صورتم کدر و تا مرتب دیده میشه

منم دوست دارم برم امادکتراصحبت میکنن که نرین زیربغل بیکنیدکه اصلانرین چون غددلنفاوی هست خطرناکه سرطا ...

من تخصصی ندارم بخوام بگم این حرف اشتباهه ولی عمق نفوذ لیزر اونقدر کمه ک برای ازبین بردن فولیکول مو باید چند جلسه بری .یا اصلا برای خانمای باردار اپراتور من می‌گفت واقعا ضرر نداره این اگه خیلی قوی بود ریشه مو همون بار اول از بین میرفت برای همیشه

۴۵۰ میدی؟ شوخی میکنی؟

قیمتا متفاوته ب هر حال .خوزستانم.و در کل هزینه کل پا دست زیربغل و بیکینی باسن شکم و گودی کمر و البته صورت اینجا ۸۵۰تا ۹۰۰میشه اما کلینیکی ک من میرم تازه باز شده و قیمتا پایینه