2777
2789
باشماهم اینطوری رفتار میکردن؟؟؟چیکار کردی تو؟؟؟؟

آره بابا اونیکی عروس رو روسرشون گذاشته بودن من کودن که تا مهمون براشون میومد میپریدم کمک انگار کلفت خونشون بودم دیگه کم کم خودمو کشوندم کنار مهمون اومدنی اعلام میکردم حالم بده یا مهمون دارم وبهونه میاوردم ونمیرفتم وتازه جایگاهمو متوجه شدم 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
وا اصلا نمیگقتی کاش به روت نمیوردی یبار میگفتیو تمام

دیگه اون حرفو زدم بعدش هیچی نگفتم عدامو خوردم مال اونم برگردوندم جاش  از قیافم فهمید دیگه حرف نمیزد قیافم از صدتا فوحش بدتر بود

فسم خوردم دیگه چیزی نخورم خونشون

خدایا رهایم نکن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس کی کار میکنهمن‌تک عروسم دخترم نداره کار نکنم شوهرم نارلحتونیشه یعنی خونه مامانمم برم‌میگه کار کن ...

والا منم خواهر شوهر ندارم 

مادرشوهرم جوانه 

والا من پا درد و ... دارم که مادرشوهر نداره 

چرا من باید کار کنم؟؟؟؟

مثل مهمان رفتار میکنم 

آره بابا اونیکی عروس رو روسرشون گذاشته بودن من کودن که تا مهمون براشون میومد میپریدم کمک انگار کلفت ...

والا 

احترام باید متقابل باشه دیدی یکی ازت سو استفاده میکنه باید ازش دوری کنی احترام کنن واحبه احترام کنی بهشون

مادرو بابای من‌انقد عروس دوستن هرویمون کیف میکنه کالا هیشکی هیچی نمیگه بهشون مثل دختر میمونه براسون

عروسمونم خداییش خوبه چون احترام میلینه

ولی من خانواده شوهرمو دوست ندارم اعصاب خرد کنن

خدایا رهایم نکن😔

منم چندسال همین بودم ۲۲سال گذشت که الان جوری برخوردکردم باهاشون که آرزو دیدن نوه رو دارن دیشب شوهرم ...

تو زندگیم اشتباهاتی داشتم که تا روزی که زنده ام عواقبش همراهمه

ولی خدا رو شکر در بحث ارتباط با خانواده شوهر زود به خودم اومدم(سر دوسال)و کلا از زندگیم حذفشون کردم و ریختشونم نمیبینم😃😂

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

والا منم خواهر شوهر ندارم مادرشوهرم جوانه والا من پا درد و ... دارم که مادرشوهر نداره چرا من باید کا ...

ته من کار میکنم چون اصولا کوچیکتر کار میکنه  با اینچیزا مشکل تدارم فقط خوشم نمیاد ازشون مجبوری تحمل میکنمشون

خدایا رهایم نکن😔

ته من کار میکنم چون اصولا کوچیکتر کار میکنه با اینچیزا مشکل تدارم فقط خوشم نمیاد ازشون مجبوری تحمل ...

والا من کار نمیکنم زیاد خونه مادرشوهر ولی خونه مادر خودم کمک میکنم 

مگه مادرشوهر مثل مادر برای من دلسوزه که من مثل دختر باشم براش؟؟؟

تو زندگیم اشتباهاتی داشتم که تا روزی که زنده ام عواقبش همراهمهولی خدا رو شکر در بحث ارتباط با خانواد ...

منم بعد دو سال فهمیدم  که باید  حرف خودمو به کرسی میشوندمدوسال عین گاو فقط اونا هر چی گفتن گفتم باشه الان افسرده شدم خیلی ارزوهامو خراب کردن هیجوقت مادر شوهرمو نمیبخشم کلی خوبی کردم ولی اخرش خودم صربه دیدم

نمیخام دیگه رابطم زیاد باشه ولی شوهرم هم وابستهدمادرشه   که همکاری نمیکنه

مادر شوهرم زیادی تو زندگیمه حتی خرجشم‌میندازه رو ما ولی لخرش میگه من دادم من کردم

در صورتی که من خیلی بخشش کردم ولی به چشم نمیاد اخرش میشه مال مادر شوهر

خدایا رهایم نکن😔

والا من کار نمیکنم زیاد خونه مادرشوهر ولی خونه مادر خودم کمک میکنم مگه مادرشوهر مثل مادر برای من دلس ...

نه نیست ولی  نمیشه  که عین مهمونم نشست عیبه میرم میخورم نباید یه کمکی بکنم؟ من کمک میکنم مادر شوهرمم کار میکنه اینطور نیس که بشینه دستور بده

شایدم من در اشتباهم یعنی همه عروسا اونطورن راست میرنو میان؟ من چقد سادم

خدایا رهایم نکن😔

منم بعد دو سال فهمیدم که باید حرف خودمو به کرسی میشوندمدوسال عین گاو فقط اونا هر چی گفتن گفتم باشه ...

منم خانواده شوهرم و خود شوهرم رو حلال نمیکنم

ولی بدتر از اون پدر مادر خودم رو هیچوقت نمیبخشم

آخ که چه آرزوهایی از من بر باد رفت...

انشاالله همه چیز درست بشه برات❤

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

عزیزم منم گفتم کمک میکنم در حد کم نه اینکه مادرشوهر بشینه من کارها رو انجام بدم

اوکی فکر کردم  میشینی یجا بلند نمیشی گفتی مثل مهمون میرم بخاطر اون گفتم

خدایا رهایم نکن😔