2777
2789
عنوان

باشگاه

73 بازدید | 8 پست

یه هفتست میرم باشگاه یک روز درمیون بعد بدن درد دارممم پشت پام درد میکنه چیکار کنم تا کی عادیه و عادت میکنم؟ 

الان یک روز در میون میرم میخوام از ماه بعد که بدن دردم اوکی شد هرروز برم خوبه هرروز یا همون یک روز درمیون؟

بدنسازی هست

نه اصلا ول نکنی حتی موقت

چون دوباره بعدش بری باز بدن درد شروع میشه

دوش اب گرم بگیر و قسمتایی که بیشتر از بدنت گرفتست رو مالش بده

خوب میشی و بعد چند روز عادت میکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا ول نکنی حتی موقتچون دوباره بعدش بری باز بدن درد شروع میشهدوش اب گرم بگیر و قسمتایی که بیشتر ...

نه خواهر ول که نمیکنم ننوشتم ول میکنم قبلا ۶ یا ۷ ماه میرفتم عمل کردم دیگه نرفتم الان باز شروع کردم 

امشب دوش گرفتم پشت پام درد میکنه

سلام قرص جوشان منیزیم سیترات بخور اوکی میشی اگر تمرینت پر فشار و سخته در کنار قرص جوشان منیزیم سیترات مکمل گلوتامین هم بخور و بعد تمرین دوش آب سرد بگیر تا بدنت ریکاوری بشه تغذیه هم اوکی کن و باید بری تا بدنت عادت کنه چون تازه شروع کردی بخاطر همینه طبیعی هست

سلام قرص جوشان منیزیم سیترات بخور اوکی میشی اگر تمرینت پر فشار و سخته در کنار قرص جوشان منیزیم سیترا ...

اره مربی باشگاهم منیزیم و گفت بخورم

مرسی حتما میخورم

اره مربی باشگاهم منیزیم و گفت بخورممرسی حتما میخورم

بگو قرص جوشان منیزیم سیترات میخام حتما سیترات بگیر که جذبش بالا هست و مناسب بدنسازی هست مینیرال تراپی ت رو درست کن ویتامین های مناسب رو بخور خوابت هم درست کن ساعت 10شب بخواب 7صبح بیدار شو خواب خیلی مهم هست خودم چون فعلأ باشگاه نمیرم دنبال باشگاه خوب هستم خوابم تنظیم نیست