2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همچین شرایطی خیلی سختهبنظرم تو بیشتر سراغشو بگیر بیشتر برو سمتش بزار حس کنه که هنوزم زندگی درج ...

من همش پیگیرشم اما زیاد محل نمیذاره 

خب منم دل دارم ناراحت میشم 

چند ماهه حتی ۱ جمله محبت آمیز نگفته 

چرا اون منو درک نمیکنه

چطوری مثلا ؟ لطفا جزئیات بگید تنهاش که نگذاشتم اما اینکه میگن بمن زنگ بزن یا بیشتر ببینمش آیا توقع ز ...

ببین زیاد. زنگ نزن

پیام بهش بده

مثلا نیم ساعت یبار پیام بده بگو به فکرتم و حالت خوبه و امیدوارم خوب باشی و دلم بیقرارته و میخام زودتر ببینمت و بهت نیاز دارم و..هروقت تونستی خوشحال میشم بهم زنگ بزنی .....

یعنی بهش بفهمون تو فکرشی

ولی هی زررررر و زرررر زنگ نزن 

میبینیش ازش گله نکن جوابموندادی و زنگ نردی و...بگو لطفا زودتر. خوبشو. منم بهت نیاز دارم و پناه  من تویی و

از اینجورچیزا

ببین زیاد. زنگ نزنپیام بهش بدهمثلا نیم ساعت یبار پیام بده بگو به فکرتم و حالت خوبه و امیدوارم خوب با ...

گوشیش خرابه اسمس ها دیر و زود میرسن هر چند روز یکبار در حد پیامک باهم ارتباط داریم .