2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم

325 بازدید | 54 پست

عشقم چند ماهه که یکی از اعضای خانوادش فوت کرده

چون خیلی عاطفی بود بشدت بهم ریخت .از همون روز اول که این اتفاق افتاد، رابطمون کمرنگ شد 

اصلا نه زنگ میزنه نه زنگ جواب میده 

واتساپ تلگرام اینستا هم کلا آنلاین نمیشه 

فقط رابطمون در حد اسمس اونم هر چند روز یکبار 

این اواخر هر هفته همدیگه رو می‌بینیم هر بار در حد دوسه ساعت 

حرف می‌زنیم و... 

چندین بار بهش گفتم ارتباط مونو درست کن جواب زنگام رو بده اما میگه حالم خوب نیست...

خیلی دوسش دارم اما اینجوری هم واقعا اذیتم 

نمیدونم چیکار کنم که رابطمون پررنگ ترکنه ؟ 

خیلی عصبانیم 

لطفا نگید جدا شید چون عاشقشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودتو بهش نزدیک کنی اون الان تو شرایط بدیه اصلا ازش هیچ توقعی نداشته باش،سعی کن از روش های مختلف بهش محبت کنی،چون تجریه خودم ثابت کرده ادما بد اینکه این شرایطو پشت سر میزارن کسایی که کنارشون بودن و کارایی که براشون کردنو فراموش نمیکنن

خب معلومه که نمیگیم جدا شوبهت میگیم صبوری کن چون این حالتاش الان طبیعیه و عزادارهولی اگر این سوگواری ...

چقدر صبوری کنم آخه دلم براش تنگ میشه نه میاد ببینمش نه میذاره صداشو بشنوم. هفته ای ۱ بار میبینمش همش میگه خونشون پر از مهمونه...

تحت فشارش نزار فقط بهش محبت کنخیلی سخته شرایطشتنهاش نزار.

چطوری مثلا ؟ لطفا جزئیات بگید 

تنهاش که نگذاشتم اما اینکه میگن بمن زنگ بزن یا بیشتر ببینمش آیا توقع زیادیه؟

واقعا همچین شرایطی خیلی سخته

بنظرم تو بیشتر سراغشو بگیر بیشتر برو سمتش 

بزار حس کنه که هنوزم زندگی درجریان و عزیزای دیگه ای رو هم داره

سعی کن وقتی میبینیش یجوری باهاش حرف بزنی که اون غم‌شو فراموش کنه

اینجوری باعث میشه به بودنت دلگرم باشه و دوباره رابطه تون گرم شه