2777
2789

من وقتی 2 سالم بود مادرم فوت کرد 

الان هیچی ازش یادم نمیاد و دلمم خیلی یهویی الان انگار براش تنگ شده 😭

با اینکه با لطفا خالم کمبود مادر و حس نکردم واقعا ولی دلم خیلی گرفتس 

اره درسته خالم بزرگم کرد حتی به خالم میگم مامان ولی بازم تو مدرسه خیلی اذیت میشم 

همه به چشم یه ادم بی مادر بهم نگاه میکنن 

😭😭 

حالم اصلا خوب نیست 

نزدیک 1 ساعتی میشه دارم اشک میریزم 

بند نمیاد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته

تو مدرسه به همه بگو مامان دارم .

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

عزیزمم جای مادرت ایشالا توی بهشت باشه خالت الان مامانته عملا   قدرشو بدون و واسه مادرت دعا کن که همیشه روحش شاد باشه و‌ دیگه از این فکرا نکن همین که یه خاله داری گه بالا سرته و هواتو داره بدون از دعای مادرته که پشت سرته

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

خیلی سخته عزیزم 

من یکی از اقواممون سه تا بچه کوچک داشت تو سی سالگی فوت کرد به خاطر یه پرستار 

بچه هاش زیر دست نامادری بزرگ شدن با شرایط سخت 

باز خدا روشکر خاله ات بوده 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

حق داری مادر شاید تنها کسی باشه که تورو از ته قلب بخاطر وجود خودت دوست داره ، خالصانه ترین عشق ، عشق مادر ب فرزند هست ک شاید مثلش رو تو زندگیت نبینی 

عزیزم ناراحت نباش خدا مادرت رو بیامرزه . اونجا بودم بغلت میکردم 

خدا رحمت کنه 

راجع به خالت جوری حرب بزن انگار مامانته 

کی به کیه 

بعدشم مگه پدر مادر همه تا آخر عمرشون میمونن 

من پدرمو از دست دادم 

منم مثل تو خجالت میکشم بگم 

بعضی وقتا چیزی نمیگم 

دروغ نمیگم راستم نمیگم 

خدا رو شاکر باش پدرت هست 

کم یا زیاد با هر اخلاقی فقط هست 

من سه سالگی مامان بابام ازهم طلاق گرفتن و دست نامادری بزرگ شدم

تا۲۶سالگی بابام نذاشت مامانمونو ببینیم ب۵د ازدواج پیداش کردم و رفتم دیدنش تقریبا دوسالی رفت امد داشتیم بدنبود اما هیچ حسی بهش نداشتم انگار اونم زیاد دلش نمیخواست ماروببینه

تااینکه پارسال ب منوخواهرم گفت شماهابخاطر مال ومنال من اومدین اگه بخاطر خودم بود تواین همه سال میومدین دیگه منم کلا دوباره کات کردم.

ولی همیشه حسرت ی مادرمهربون داشتن ب دلم موند

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون