2777
2789
عنوان

یکسره پسرا با من شوخی میکنن

142 بازدید | 9 پست

بچها من واقعا رفتار خاصی ندارم خیلی عادیم ولی همیشه سر شوخیو با من باز میکنن تهشم میگن شوخی کردیم فلان کردیم ناراحت نشی فلان  

الان دوستم میگه چیه به همه اجازه میدی شوخی کنن 

با اینکه من واقعا هیچ کاری نمیکنم  دوستم میگه مثل من باش هیچکی جرئت نداره باهام حرف بزنه چه برسه شوخی کنه 

به نظرتون این بده ک باهام شوخی میکنن؟؟  

باید یک ادم  چیکار کنه ک جدی باشد و باهاش شوخی نکنن؟؟ 

اخه من شخصیتم شخصیت جدی ایی نیست یکم شوت میزنم

شوخی داریم تا شوخی

یسری شوخی ها توهین و تحقیره 

یسری از احساس امنیت و صمیمت هست

بستگی داره از کدوم نوع

اگر کسی دستم بندازه و شوخی هاش توهین امیز باشه خیلی بده

ولی کسی ک شوخی معمولی بکنه منم باهاش شوخی میکنم

بهرحال تعامل سالم از دید من مشکلی نداره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی بد میکنن؟ 

اونموقعی ک ازت میپرسن ناراحت شدی.. بگو آره شدم دیگه تکرار نشه....

اعتماد ب نفستو ببر بالا.. با کتاب خوندن و مطالعه خونودن زندگی نامه آدما موفق و بزرگ... هنر یاد گرفتن.... زیادم جاهایی ک پسرا هستن واسه تفریح نرو... 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

شوخی بد میکنن؟ اونموقعی ک ازت میپرسن ناراحت شدی.. بگو آره شدم دیگه تکرار نشه....اعتماد ب نفستو ببر ب ...

من خودم حس بدی ندارم ولی دوستم میگه نباید شوخی کنن و باید جدی باشم 

شوخی بد نمیکنن حدشونو میدونن 

در واقع حواسم هست ک اگر از حد خارج شدن جوابشونو بدم

شوخیای جنسی و اینا نیست به گفتار عامیانه تر میشه گفت کلکله بیشتر

خب کل کل بنظرم بد نیس

خودت مشکلی داری با این موضوع؟؟؟

ببین من با مسر فامیل دوست اشنا کسایی ک درست حسابی هستن باهاشون کل کل و شوخی میکنیم اصلا هم ناراحت نمیشم

ما همه انسانیم قراره با هم تعامل درست کنیم فارغ از جنسیت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خب کل کل بنظرم بد نیسخودت مشکلی داری با این موضوع؟؟؟ببین من با مسر فامیل دوست اشنا کسایی ک درست حساب ...

اره درست میگی 

نه بابا من خودم اوکی ام ولی دوستم میگه باید جدی باشی و نزاری شوخی کنن 

گفتم شاید واقعا بده ک باهام شوخی میکنن

اره درست میگی نه بابا من خودم اوکی ام ولی دوستم میگه باید جدی باشی و نزاری شوخی کنن گفتم شاید واقعا ...

نه بابا

تعامل درست و خوب مشکلی نداره

چه اشولی داره

بنظرم زیاد خود چس پنداری و غرور اتفاقا خوب نیس