2777
2789

سلام چطورید

خب اولش بگم خودم خیلی سر این داستان اذیت شدم و ذره ذره داشتم آب میشدم ولی تسلیم نشدم و بعد کلی دکتر رفتن میخوام تجربه خودمو بگم چون یادم خودم خیلی تو این سایت گشتم برا تجربه مشابه

اول اینکه شما باید به متخصص غدد یا زنان (ترجیحا غدد)مراجعه کنید و براتون سونوگرافی و آزمایش بنویسه که مطمعن شید تنبلی تخمدان دارید

با این قرص ها ریزش موهاتون کنترل میشه:اسپینورولاکتون۱۰۰_سیپروترون کامپاند( از قرص های مشابه خیلی بهتره) و قرص فیناستراید ۵ (یا)دوتاستراید

من خودم فیناستراید خوردم ولی اثر دوتاستراید بیشتره اگه درباره این قرص سرچ کنید احتمالا پشیمون میشید از خوردنش ولی نگران نباشید بچه ها برای خانم ها خیلی عوارض نداره فقط اگه قصد بارداری دارید فکر کنم از یکی دو سال قبل نباید مصرف کنید چون هورمون مردانه رو کاهش میده و اگه جنین پسر باشه باعث اختلال در جنسیتش میشه ولی اگه مجرد هستی یا قصد بارداری ندارید اصلا نگران نباشید قرار نیست چیزی بشه

در کنار اینها شما باید یه مکمل هم برای تقویت مو استفاده کنید که من درموبلا و پریورین رو پیشنهاد میدم ،فیتو شنیدم برای هورمونی جواب نمیده ،هیرویت اینام اگه میخواد بگیرید درصد مواد در درموبلا بیشتر و بهتر

اما در کنار قرص هایی که گفتم من امپول بیوتین و بپانتین هم به مدت دو ماه (هر هفته یکی)استفاده کردم که تاثیرشو کاملا دیدم و بهتره خارجی باشه هر چند من ایرانی زدم

اگه معجزه ترین چیزی که استفاده کردم ماینوکسیدیل بود ،بچه ها اول بگم ماینوکسیدیل برای ریزش موی هورمونی و ارثی جواب میده و اینکه شما تا زمانی که از این محلول استفاده کنید نتیجه رو می‌بینید هر وقت مصرف رو قطع کنید موهایی که دراومده به مدت ۹۵ روز میریزه پس اگه قصد دارید استفاده کنید بدونید تا زمانی که علم پیشرفت کنه و جایگزین بیاد مجبورید استفاده کنید نکته دیگه اینکه تقریبا سه ماه اولی که استفاده می‌کنید ریزش موهاتون دو برابر میشه پس نگران نباشید و عجله نکنید بعد از اون کم کم بیبی هیر ها شروع به رشد میکنن و موهاتون پر از مو خورده میشه پس تاکید می‌کنم در استفاده ازش صبور باشید و فکر نکنید یروزه نتیجه میگیرید

من ماینوکسیدیل پنج درصد زدم ولی شما اول دو درصد بزنید و صبر کنید اگه نتیجه نداد پنج درصد بگیرید ،چون پنج درصد ممکنه موهای صورت و بدنتون رو حتی زیاد و ضخیم کنه 

خودم صورتم اصلا مو نداشت ولی الان موهای مشکی دراومده که لیزر میکنم

نکته آخر اینکه ریزش مو یه پروسه طولانی و اگه قصد درمانش رو دارید باید خیلی خیلی صبوری کنید و ماه ها صبر کنید که نتیجه بگیرید ولی مطمعن باشید که جواب میده 

اگه سوالی داشتید بپرسید بعدا جواب میدم 

عزیزم برای لیزر صورت چند جلسه طول کشید تا نتیجه گرفتی؟ 

و دوباره برگشت یا نه؟ چون هی میگن هورمونی برمیگرده نا امید میکنن

و اینکه تمام صورتو زدی یا فقط چونه و قسمتای ضخیم؟

ببخشید زیاد شد سوالا🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای لیزر صورت چند جلسه طول کشید تا نتیجه گرفتی؟ و دوباره برگشت یا نه؟ چون هی میگن هورمونی برم ...

لیزر رو تازه شروع کردم راستش بخاطر مشکل هورمونی موی زائد نداشتم بخاطر ماینوکسیدیل اینطوری شد اگه نتیجه داد خبر میدم بهت

برای ما که تنبلی داریم ضرر نداره مفید هم هست مجبوریم وگرنه کچل میشیم

جدی؟؟؟؟ 

از پزشک پرسیدین؟؟؟ 

من یه سری گفتم ب بدنم استراحت بدم دوماه ولش مردم

موهام عین جی میریخت

متوجه هم نمیشدم چرا

تااینکه دخترعموم گف بخاطر قرصلس

جدی؟؟؟؟ از پزشک پرسیدین؟؟؟ من یه سری گفتم ب بدنم استراحت بدم دوماه ولش مردمموهام عین جی میریختمتوجه ...

اره عزیزم ولش نکن اصلا دائما طبق نظر پزشک مصرف کن نگو استراحت بدم از دوره درمان عقب میفتی

اره عزیزم ولش نکن اصلا دائما طبق نظر پزشک مصرف کن نگو استراحت بدم از دوره درمان عقب میفتی

عزیز شما که مهربونی کردید و همه رو راهنمایی کردید بزارید منم به عنوان یه پلی کیستیک راهنماییتون کنم و بگم اصلاااا وابدا موهای صورت رو لیزر نکنید که دوبرابر بیشتر از قبل درمیاد

منم دارم از همین شما میگی استفاده میکنم منتها برا جاهایی که ریخته از کش لیفت بعدش تازه دارک استفاده میکنم الان خوبه کل سرم استفاده نمیکنم بعدش واقعا اینایی موخوره مو صورت بهش ربط داره جدااااا