2777
2789
عنوان

خاستگاریم به هم خورد …

756 بازدید | 72 پست

میشه بیاین یکمی منو دلداری بدین ؟ اومدن رفت و آمد کردن بین خانواده ها کاغذ نوشته شد . اما آقا پسر رفت و ب بهانه مهریه کنسل شد همه چیز . خیلی کلافم چرا اخه همونجا قبول کردن ؟ همونجا میگفتن مهریه زیاده یا حتی نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال بهونه بود

شاید پسند نکرده

پرواز کن تا آرزو ، زنجیر را باور نکن !توی لاین ژل و بوتاکس و کاشت مژه و پرسینگ بدن و تتوی بدن  و بافت مو کار میکنم 😍اموزش هم میدم هم مجازی هم حضوری 🙃 اموزش شمع تراپی و تک نیت هم دارم صفر تا صد 😍دختر کوییک سوار🫠ماشینمو با زحمت خودم و با درآمد خودم خریدم ن پول مهریه هست ، و ن از پول بابام🤌  

چه دلداری قشنگم؟ حتما نخواسته ..ارزش خودتو بدون .. بدرک که رفت واسه هرکی که رفت باید اینجوری ناراحت بشیی .. حتماااا حکمتی توش بود 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

حتما خیری بوده دراین ماجرا ، فکر کن میرفتید جلوتر بعد عقد یا عردسی برای یه چیز بیخودی میگفت باید جدا شیم اونوقت شدت فشار بیشتر میشد روت هزیزم ،ایشون تعادل در تصمیم گیری نداشته

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
۳۰۰ خورده ای . در حالی که اطرافیان ما همه ۵۰۰ ب بالا هستن . ما با هم دوست بودیم ۳ سال

چخبره؟؟؟

معلومه راجبتون ی فکر دیگه کرده

سکه میدونی دونه ای چند شده الان؟

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
حتما خیری بوده دراین ماجرا ، فکر کن میرفتید جلوتر بعد عقد یا عردسی برای یه چیز بیخودی میگفت باید جدا ...

خیلی ناراحتم اخه دوست بودیم ما . من خیلی کوتاه اومدم ولی بعد ۲ روز گفتن نه . خانواده منم میگن همینو 

عزیزم میفهمم ناراحتی الان 

ولی بخدا قسم کسی که مسئولیت و تعهد حالیش نیس  اول کاری بره بهتره  

تا با دو تا بچه بیخیالت بشه بزنه زیر همه چی 

اون آدم،  ادمت نبوده 

بزار چند صباحی بگذره آدم خوب خودت پیدا میشه 

خداروشکر عقد اینا نبودین 

اسمش خاستگاره ولش کن 

دیگه هم پی اشو نگیرین