2777
2789

دوستان تجربه تزریق کورتون در خودتون و اطرافیانتون داشتید؟

چطور پیش رفت و چه توصیه ای دارید؟

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲

من از وقتی کورتون میخورم احساس میکنم بینیم کوچیکتر شده چه جالب نمیدونستم تزریق هم میکنند

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم ورم رو کاهش میده ولی همون فرم قلمی نموند بعد چند ماه مثل بینی گوشتی شد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من از وقتی کورتون میخورم احساس میکنم بینیم کوچیکتر شده چه جالب نمیدونستم تزریق هم میکنند

اینی ک شما میخوری قرصه؟

نمیدونستم خوردنی هم هست😶

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲
من زدم ورم رو کاهش میده ولی همون فرم قلمی نموند بعد چند ماه مثل بینی گوشتی شد

بدتر شد یا مثل قبلش شد؟

جدی برم بخورم

ضرر داره من مجبورم میخورم

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

اینی ک شما میخوری قرصه؟نمیدونستم خوردنی هم هست😶

اره واسه فشار خون پایین یه نوع کورتون که اونم به زور گیر میاد

بدتر شد یا مثل قبلش شد؟

قبل عمل استخوانی بود الان دیگران میبینن متوجه نمیشن عمل کردم خیلی طبیعیه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است