2777
2789
عنوان

⭕⭕🛑🛑هشدار🛑🛑⭕⭕

291 بازدید | 23 پست

سلام خانما،با توجه به آنفولانزای جدیدی که همه گیر شده بخصوص در کودکان ، وقتی بچه ی عزیزتون شبا تب میکنه لطفا تا حد امکان چشم  ازش بر ندارید ،وکاملا حواس جمع باشید و مدام بچه رو چک کنیداتفاق خطرناکی براش نیفته،

یکی از بچه های عزیزمون، هفته پیش تب میکنه ،شب که میخوابه ،مادرش هم میگه حالا که بچم خوابه منم بخوابم یه استراحتی کنم ،، صبح که بیدار میشن میبینن بچه بی جون شده موقعی که  خواب بود از بس تبش بالا رفته بالا میاره که باعث میشه بالا اوردنش وارد ریه هاش بشه ،از یه ور هم تشنج میکنه، ،،،وقتی خونواده متوجه موضوع شد بدون معطلی بچه میرسونن بیمارستان ولی یه هفته دکتراهر کاری کردن این بچه خوب نشد که نشد ریه هاش کاملا داغون شده بودن ،سطح هوشیاریش پایین بود ،و امروزاین گل نوشکفته دار فانی را وداع گف،لطفا تمنا دارم مراقب بچه های گلتون موقع مریضی باشید ،الهی همیشه بلا به دور باشن 🌹 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامخیلی ناراحت شدم خدا به مادرش صبر بده

ممنون،مادرش یه هفتس عذاب وجدان داره که چطور بی توجه  گرف خوابید،،،امروز که بچش فوت کرد کاملا شوک زده شده 

مادر هم انسانه و بخواب میره اون مادر واقعا بدشانسه

مادر تقصیری نداره ،،ولی کاش میموند و مراقب میشد تا این اتفاق نیفته ،یا حداقل عذاب وجدان نمیگرف ،خدا بهش صبر بده 

وااااای خدااااا چرا دیدم تایپیک و روانم بهم ریخت ،خدا ب مادرش صبر بده🥺بچه چن سالش بوده؟

پسر پنج سالشه

ببخشید باعث ناراحتی شما شدم ولی دوس داشتم مادرا بیشتر حواسشون به بچه هاشون باشه اینروزا کم شاهد تاپیکای تب بچه ها نیستیم 

دقیقا فامیلمون پسرش ده سالشه گفت خیلی بد بوده آنفلوآنزا چه برسه به کودک

وای خیلی وحشتناک بود من و همسرم و دخترم گرفتیم نزدیک۱۰روزه هنوزم خوب نشدیم خیلی وحشتناکه خیلی

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔