marshmaloooo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 285 عنوان آیا الان من ادم بده شدم 118 بازدید | 7 پست بچه هایه سوال داشتم ببینم کی مقصرهیکی از دوستام با اکسش هی میره تو رابطه هی کات میکننفازشون معلوم نیستالان باز انگار دوست خودم کرمش گرفته رفته باز پیام دادمداده 1403/09/28 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marshmaloooo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 285 بعد انگار اون یاروعه یه گربه داشته 8 ساله باهاش بودهبعد بابای یارو جلوچشماش اونو گشتهانگار گربه حامله هم بودهبعد دوست من سریع تو چنلش گفتهمن خیلی بدردنخورمجایی ک باید باشم و کنارش باشم..نیستمامشب نیمی از من مردبعد من گفتم کهخب این وحشیگریه باباشو نشون میدهتو چرا خودتو پرپر میکنیدوستم:برا اینکه اون هم با گربه اش مردو امیدوارم حالمو درک کنیمن:نه درکت نمیکنماکسته خیر سرممگه خاله بازیه هی کات میکنین دوباره برمیگردیندوستم:ممنونبای
marshmaloooo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 285 همو دوس دارن نه بابا دختره روانیه من شناختمش
marshmaloooo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 285 کلا بگو من نظری ندارم فکر منم همینه خودمو قاطی نکنم بهتره