2777
2789
عنوان

کسی هست سونو غربالگری

65 بازدید | 19 پست

سه ماهه اول داده باشه بگن بهش جنین سالمه اما بعداً سونو اخربچه مشکل داشته باشه؟یعنی اشتباه هم تویی سونو غربالگری هست یا نه درسته البته فقط سواله؟

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

من تو۱۳هفتگی سونو وازمایش غربالگری سالم بود تو ۱۵هفتگی ازمایش غربالگری عددNTDبالابود تو۱۸هفتگی فرستاد سونواسکن انومالی سالم بود دیگه تاالانم هرچی سونورفتم گفتن سالم.

شوهرم نذاشت ازمایش سلفری و امینوسنتز انجام بده الانم دوهفته دیگه بدنیامیاد ازاسترس دارم سکته میکنم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا چه مشکلی پیدا کرده ماه آخر ؟؟نه بابا خیلیا اینجوری شدن و اشتباه بوده

ببین من فقط سونو غربالگری دادم 13هفته بهم گفت سالمه دیگه سونوندادم اصلا تاالان ک نوبت گرفتم برای34هفته میرم خانه بهداشت صدای قلب پایان می‌شنوم میگه عالیه اما خیلی نگرانم چراسونوانومالی ندادم نکنه مشکل داشته باشه تشخیص ندادن کلا فقط توفکرمدعام کن بچم سالم باشه

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

من تو۱۳هفتگی سونو وازمایش غربالگری سالم بود تو ۱۵هفتگی ازمایش غربالگری عددNTDبالابود تو۱۸هفتگی فرستا ...

من فقط یه سونودادم اونم غربالگری وازمایشای ک مختص خودمه الان34هفته بایدسونوبدم هفته دیگه بازنگرانم

من فقط یه سونودادم اونم غربالگری وازمایشای ک مختص خودمه الان34هفته بایدسونوبدم هفته دیگه بازنگرانم

چقدر کم من تو ۱۳هفته ی بار 

تو۱۵

۱۸

۲۷

۳۳

الانم شنبه ۳۷هستم بازم سونودارم

دکترت ننوشت یاخودت نرفتی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چقدر کم من تو ۱۳هفته ی بار تو۱۵۱۸۲۷۳۳الانم شنبه ۳۷هستم بازم سونودارمدکترت ننوشت یاخودت نرفتی

زیردست متخصص نرفتم فقط خانه بهداشت میرم ک گفت غربالگری اول ازهمه مهمترین خودمم دوست نداشتم سونوزیادبدم ازاشعه سونو واسه بچم میترسم

زیردست متخصص نرفتم فقط خانه بهداشت میرم ک گفت غربالگری اول ازهمه مهمترین خودمم دوست نداشتم سونوزیادب ...

عه چ جالب پس فقط غربالگری اول مهم؟؟؟

این دکترای لعنتی منو ترسکندن من غربالگری و سونو اولم عالی بود منو ب زور فرستادن غربالگری دوم ک مشکوک شد اما سونوانومالیم عالی بود

عه چ جالب پس فقط غربالگری اول مهم؟؟؟این دکترای لعنتی منو ترسکندن من غربالگری و سونو اولم عالی بود من ...

اره بکنم گفت سونوغربالگری اول ازهمه مهمتره خواستی انومالی بده ولی میله خودت منم مشکلی نداشتم امااازاین سونوهاترس دارم بخاطر اشعه لیزرش گفتم خداخودش بهش سلامتی بده 

اره بکنم گفت سونوغربالگری اول ازهمه مهمتره خواستی انومالی بده ولی میله خودت منم مشکلی نداشتم امااازا ...

من چون با ای وی اف باردارشدم دکترهرچی میگفت انجام میدادم الانم فقط و فقط دوهفته مونده اینقدر استرس دارم فقط میگم خدایا بعد ده سال دادی منو پشیمون نکنی سپردمش ب خودت

عه چ جالب پس فقط غربالگری اول مهم؟؟؟این دکترای لعنتی منو ترسکندن من غربالگری و سونو اولم عالی بود من ...

عرپس عمم هم همینجوری سونو غربالگری آزمایش واکوقلب وسونو انومالی و وازمایشای دیگه کلا چی بگم گفتم مجبور نیستی اینهمه بری سونو بدی کلا دارو هم برایش می‌نویسن گفتم فقط داروهای خانه بهداشت بخور باغذاهای سالم خودت تقویت کن بخدا این فرصت هم زیادیش خوب نیس

عرپس عمم هم همینجوری سونو غربالگری آزمایش واکوقلب وسونو انومالی و وازمایشای دیگه کلا چی بگم گفتم مجب ...

دیگه چاره چیه ماهام چشمون ترسیده میریم دنبالش من دوتا سقط مورر داشتم تا دکترا علتشو بفهمن پدرم دراومد

من چون با ای وی اف باردارشدم دکترهرچی میگفت انجام میدادم الانم فقط و فقط دوهفته مونده اینقدر استرس د ...

انشااللع بسلامت زایمان کنی بچه گلت بغل بگیری خداروشکر عزیزم پسشماشرایطت یکم فرق می‌کنه جقدر هزینه ای وی اف شد ؟

انشااللع بسلامت زایمان کنی بچه گلت بغل بگیری خداروشکر عزیزم پسشماشرایطت یکم فرق می‌کنه جقدر هزینه ای ...

انشائ الله همچنین.

چون بیمه داشتم و توبیمارستان دولتی انجام دادم کلا۲۵تومن

انشائ الله همچنین.چون بیمه داشتم و توبیمارستان دولتی انجام دادم کلا۲۵تومن

بچت چیه ؟خودت انتخاب جنین میکنی یانه ؟