2777
2789
عنوان

نظرر بدیننن

39 بازدید | 10 پست

سلام بچها خوبین

میگم دوستم برا عروسی داداشش دعوتم کرده

ولی من حوصله ندارم برم

بنظرتون چه بهونه ای بیارم؟؟؟!! 🤦‍♀️🤦‍♀️

ک ناراحت نشه

دوست خیلی صمیمیم نیست متوسطه

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن این نمیشه میدونه ک سفری نمیرم

بگو انفولانزا گرفتم

نگو نمیام بهش صبر کن تا شب عروسی یهو بگو انفولانزا گرفتم خیلی ناراحتم دوس داشتم بیام عروسی😅

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

بگو انفولانزا گرفتمنگو نمیام بهش صبر کن تا شب عروسی یهو بگو انفولانزا گرفتم خیلی ناراحتم دوس داشتم ب ...

همین الان باز دوباره زنگ. زد بعد منم بهش گفتم نمیدونم ببینم چی میشه🥺🥲

بنظرت بگم. مهمون داریم؟ 

همین الان باز دوباره زنگ. زد بعد منم بهش گفتم نمیدونم ببینم چی میشه🥺🥲بنظرت بگم. مهمون داریم؟

من بودم‌میگفتم مریض شدم

اگر قبلا شده برات پیش اومده مهمون بیاد بی دعوت خب همینو بگو

تو فرهنگ ما اخه بی دعوت کسی نمیاد خونه ی ادم حالا باز ببین سمت خودتون چه مدلیه یه چیز بگو تابلو نباشه

ولی هرکار میکنی تا شب قبل لو نده که نمیای

الانم‌میگفتی بهش اره میام بعد شبش یهو بگو نمیام😆

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

من بودم‌میگفتم مریض شدماگر قبلا شده برات پیش اومده مهمون بیاد بی دعوت خب همینو بگوتو فرهنگ ما اخه بی ...

دیگه لو دادم ک زیاد میلم ب رفتن نیست نمیدونم. چرادسرار میکنه🥲میتونم. بگم. مامان بابام مهمون دعوت کردن نشده بیام مثلا