2777
2789

سلام من یه خانم ۳۲ ساله ام از روزی که یادمه خانوادم مر مشکل بوده زود شوهر کردیم ک خلاص شیم اما بعد ازدواجم‌مشکلاتشون هست یبار یه عزت جلو شوهرم نزاشتن یه مهمونی درس حسابی ای چیزی...شهر غریب هستم هر دفه میخام برم باید خودم یواشکی از شوهرم چیزی ببرم😮‍💨خانه دارم هستم...هر چند کلا سالی یبار در حد دوسه روز میریم

بگید بااین خانواده چ کنم روم نمیشه ب شوهرمم اوضاع رو بگم‌که اقا دوس ندارن بریم‌....میترسم بدتر بشه سرکوفت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو .بذار همون قدر که میتونن خرج کنن و خودتم درحد توانت کمک کن ....هیچی نگو ،هیچی هیچی....شوهرت دیگه ب این موضوع تا حدودی مشرف شده و عادت کرده ،اگه خودت بگی برات بد میشه ...هرماه ۱۰۰تومن هم یواشکی قایم کنی تو سال میشه ۱تومن همون ۱تومن را ب مادرت بگو گوشت و مرغ بخره که تا میرین خجالت نکشی ‌

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
تاحالا یکبار عیدی یا یلدونه هیچییی بهم‌ندادن

بچه ک نیستی ، یلدایی و عیدی اینا همه جشن هایی ک دورهم بودنش مهمه نه هدیش ...الکی برای خودت سختش نکن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بچه ک نیستی ، یلدایی و عیدی اینا همه جشن هایی ک دورهم بودنش مهمه نه هدیش ...الکی برای خودت سختش نکن

عید یه عیدی ادم توقعش نمیره از پدرش بگیره واقن!مادرشوهرم همه مناسبتا برا دختراش میخره

عید یه عیدی ادم توقعش نمیره از پدرش بگیره واقن!مادرشوهرم همه مناسبتا برا دختراش میخره

حالا بگم ما هدیه ک نمیگیریم هدیه هم میدیم شاخ درمیاری حتما.البته همه مون شاغلیم

حتی همه با هم خونه خریدیم براشدن ،وسیله خونه و ...

خانواده منم همینن تاحالا نه عیدی نه چیزی ازشون ندیدم 

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید