2777
2789
کل زندگی با سختی میگذره به نظرم.

بنظرم فقط واسه ماس اسی . زن داداش دوست پسرم تازه ازدواج کردن باهم وضع ژنه هم خوبه همش باهم میرن بیرون مسافرت ، کلی خوش میگذرونن ،

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودمم تو همین شرایط بودمدوران خوابگاه بهترین دورانم بود

خابگاه بستگی داره اگه هم اتاقی هات ادمایی خوبی باشن پایه باشن خیلی خوب میشه ولی اگه از شانس گند یه ادم بدی باهات باشه تو اتاق زهرمار ادم میشه

بنظرم فقط واسه ماس اسی . زن داداش دوست پسرم تازه ازدواج کردن باهم وضع ژنه هم خوبه همش باهم میرن بیرو ...

اوم.دقیقا به همه اطرافیانم که نگاه میکنن دوست صمیمی دارن میرن بیرون کلی خوشگذرونی و  چی فکر کنم فقط ماییم که نشستیم ساکت یه جا

خابگاه بستگی داره اگه هم اتاقی هات ادمایی خوبی باشن پایه باشن خیلی خوب میشه ولی اگه از شانس گند یه ا ...

ناچ اصنم همچین نیستش

فق کاقیه یدونه رفیق پایه داشته باشی دیگه تمومه

زبون دراز و پرروعم باید باشی

من خودم هر ترم با یه مشت شلافه پاچه ورمالیده هم اتاقی بودم ولی با دوستم دوتایی میشیتیمشون میزاشتیم رو بند

از اونورم همش پی شیطونی بودیم خیلی خوش میگذشت😂

اوم.دقیقا به همه اطرافیانم که نگاه میکنن دوست صمیمی دارن میرن بیرون کلی خوشگذرونی و چی فکر کنم فقط ...

میفهمم چیمیگی منم مثل تو هر روزم تکراری و بدرد نخور برخلاف بقیه ک واسه هر روزشون برنامه ریزی دارن . دلم میخاد بمیرم در این حد

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...