2777
2789
عنوان

سه تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو شهر تو‌شرکت ها کارکن. اگهی دبوار رو ببین. بخش استخدام قسمت فنی

عزیزم شهرمون کار خیلی کم هست اگه هم باشه من نمیتونم تا چندسال دیگه برم چون بچه هام کوچیکن نمیشه تنهاشون بزارم

خب بده بهش ...

پیش تو هشتن فقط دلت خوشه تنها نیستی مرهمت شدن

خودخواه نباش

بده بهش بهتره که

گناه دارن ذخیره بدنشون الان تامین میشه برسن سنی که خودشون کار کنن و بزرگ بشن دیگه خورد و خوراک فایده نداره برا بدنشون

تاپیک فیکه

اون بچه باید یارانش بره حساب پدرش با اون ویژگی هاهم گمون نکنم پدری باشه که جدا کنه یارانه رو

کمیته امدادم ۲ تومن نمیده تا اونجایی که در‌جریان ۴ تومن میده

لایک نکن خواهر منننن  

آهان منظورت از مهد کودک پیش دبستانی؟

اونایی ک پیش دبستان نمیرن تو تابستون ازشون پونصد میگیرن خود مدرسه تابستون یک ماه کلاس میذاره 

کاش نمیذاشتی هزینه پیش نمیدادی تابستون یه پونصدمیدادی تموم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چی بگم عزیزم ولی کاش اگه راه داشت جدا نمیشدی

این توماری ک بنده خدا اسی نوشت ادله کافی برای جدایی نیست؟؟😮😮😮

خیلی عجیبید بخدا

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
خب بده بهش ...پیش تو هشتن فقط دلت خوشه تنها نیستی مرهمت شدنخودخواه نباشبده بهش بهتره کهگناه دارن ذخی ...

بخدا زیاد بهشون میگم برید اما پسرم با دو دست می‌زنه تو سر خودش جیغ و داد می‌کنه دیگه اینجوری نگو

میگه خودمو میکشم اگه برم خب چیکار کنم جیگرم آتیش میگیره براش

مرسی عزیزم حتما انجام میدم ولی باید یه پس انداز داشته باشم چندماه کم کم جمع کنم یه کاری شروع میکنم

اسی شوهرت سر کار میره؟دستش ب دهنش میرسه؟

اگ اره ک شکایت کن نفقه بچه هاتو بگیر وظیفشه حتی اگ پیش تو باشه

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
آهان منظورت از مهد کودک پیش دبستانی؟اونایی ک پیش دبستان نمیرن تو تابستون ازشون پونصد میگیرن خود مدرس ...

اصلا کمیته چرا باید بهشون پول بدخ؟ مگه الکیه؟

کسی ک پدر مادر داره! هموزم جدا نشده..کی رفته پرونده تشکیل داده

کی اومدن تحقیق.

💕