2777
2789

تو مکالمه با دیگران ولی همش گنگم وقتی کسی صحبت میکنه نمیدونم چکار کنم راهی چاره ای بگین☹️😬😬😬

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

من اینجوریم با این تفاوت که اصن حس و حال حرف زدن ندارم از حرف زدن بقیم نفرت دارم راستش 😐وگرن بخام شیش متر زبون میکشم 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

کتاب زیاد بخونی و یه تمرین عالی اینکه یه دفتر بردار هر روز اول تمرکز کن بعد در مورد محیط اطرافت بنویس اولش کم می نویسی بعدا هی زیاد میشه باید از مغزت کار بکشی که همزمان تحلیل کنه و با توجه به شرایط پاسخ درست بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پررو باش فقط

توی صحبت وحال واحوال پرسی هم میمونم🤦‍♀️

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

یه کتاب بهت معرفی کنم میخونی؟

اره 

کتاب نخون پادکست گوش کن راحت تره ولی خوب کتاب خوندن و مطالعه به شدت روی فن بیان تاثیر داره

پادکست هیچوقت جای کتاب رو نمیگیره ابدا 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

توی صحبت وحال واحوال پرسی هم میمونم🤦‍♀️

مهمونی زیاد برو زیاد بگرد زیاد معاشرت کن خود به خود سرزبون دار میشی البته به ژن هم بستگی داره بعضی‌ها کم حرف هستن واز صحبتهای زیادی اطرافیان حوصلشو سر میره به خاطر همین خودشون هم زیاد حرف نمیزنن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست