2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من 8ماهه است و 2تا دندان داره.میز تلویزیون رو گاز گرفت محکم.یکی از دندون اس لق شد و از لثه بیرون زد.دکتردندانپزشک کودکان گفت بکشش اما من جای دیگه برم براش کامپوزیت کرد .گفت نزار  تا 2هفته گاز بگیره تا لثه اش پر کنه.اما بازم احتمال افتادن داره براش دعا کنید نیفته.

از مبل هم میگیره بلند شه همه ش اگه کنارش نباشم دایم میفته .دیگه کار و زندگی ندارم باید همیشه پیشش باشم.تو رورویک هم نمیمونه.بچه های شما هم اینطوری بودند.

خب اتفاقه میوفته دیگه تقصیر تو که نیس دخترمنم ۱۰ماهه بود بینیش محکم خورد به میز کبود شد ولی خونی چیزی نیومد بردمش سریع بیمارستان عکس بگیرن دکتره بهم گفت خانم بچه ها اصلا استخونشون تواین سن سفت نیس که بشکنه غضروفه عکس براش ضرر داره منصرفم کردن خداروشکر چیزی نشده بود 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

سلام

کاملاً درک می‌کنم که احساس عذاب وجدان داری، ولی باید بدونی که این اتفاقات برای هر کسی ممکنه پیش بیاد. 

مهم اینه که مراقب بچه‌ات باشی و خودتو برای اتفاقات گذشته سرزنش نکنی.

https://amooketabi.ir/