2777
2789

خانوما، من سنم بالا رفته، خواهرمم همینطور. آبجیم چهل سالشه خودم سی و چهار... گفتم از این راه های مجازی برای ازدواج و معرفی همسر اگر خوبه استفاده کنیم. مثل اپلیکشن ها و موسسه های همسان گزین... ولی شنیدم هم شان دختر رعایت نمیشه، هم اینکه سطح دخترا بالاست و آقایون با سطح خیلی پایین معرفی میشن و هم اینکه پسرای دروغگو و سواستفاده چی زیاد هست... میشه اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید؟ اهل دوست پسر و اینا خواهرم نبوده اصلن، برای همین اینطوری مجرد مونده... راهنمایی کنید ممنون میشم.

اگر مذهبی هستی برو همسان گزینی حوزه ها و یا مراکز نظامی

اتفاقا موردای خوبی هم دارن 

مهندس و دکترم توشون پیدا میشه 

یعنی چی شان حفظ نمیشه؟ 

اون طرفم که از اونجا یه دختری و پیدا میکنه خودش اقدام کرده به این راه و جفتشون در یه حدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خواهرم هم سن و سال خواهر شماست و مجرده خیلی ناراحتم ای‌کاش میشد با یه ادم خوب ازدواج‌میکرد خیلی اذیتم میکنه این موضوع

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️

عزیزم همه چی به قسمته،اگه قسمت باشه مورد خوب تو بدترین مکان نسیب میشه،من خودم تو یه چتروم با شوهرم آشنا شدم ،خیلی خیلی راضیم،اما خودت که می‌دونی تو چتروم خیلیا دقل هستن،خیلی باید احتیاط کرد،محیطش افتضاحه

اگر مذهبی هستی برو همسان گزینی حوزه ها و یا مراکز نظامیاتفاقا موردای خوبی هم دارن مهندس و دکترم توشو ...

آدم معتقدی هستم ولی مذهبی نیستم... پاشم برم حوزه و مرکز نظامی یعنی بگم قصد ازدواج دارم؟ میشه مگه ؟ ضایع نیس؟

منم خواهرم هم سن و سال خواهر شماست و مجرده خیلی ناراحتم ای‌کاش میشد با یه ادم خوب ازدواج‌میکرد خیلی ...

اگر فرد خوب میشناسید معرفی کنید براش واقن گناه داره... من برا خودم فقط دنبال راهکار نیستم برا خواهرمم دارم میگردم....

آدم معتقدی هستم ولی مذهبی نیستم... پاشم برم حوزه و مرکز نظامی یعنی بگم قصد ازدواج دارم؟ میشه مگه ؟ ض ...

خب همین برات مناسبه 

نه عزیزم شمارع دارن 

زنگ میزنی مرکز امور خانواده یا همسان گزینی 

شرایطتو میگی 

و میگی معیارات چین 

اونا بهت مورد معرفی میکنن 

عزیزم همه چی به قسمته،اگه قسمت باشه مورد خوب تو بدترین مکان نسیب میشه،من خودم تو یه چتروم با شوهرم آ ...

چ چت رومی؟ من سی و چهار سالم شد... خواهرم چهل... یعنی قسمت ما تنهایی عه؟ بخدا موقعیت اجتماعی مونم خوبه