2777
2789

سلام  خواهرم روستا زندگی میکنه من بیمه تکمیلی دارم خوارم دندانش چند سال قبل پر کرده الان ریخته به خاطر هزینه زیاد از پس پر کردن برنمیاد دندان جلوش هست  واجبه پر کنه سوالم اینه میشه از بیمه تکمیلی من استفاده کنه راهی هست .حتی شده خودم هم میرم به دکتر جریان رو میگم 

چون وصعیتشون خوب نیست ممنون  میشم راهی بلدین بگین 

خودش هم بیمه روستایی داره ؟

اره فک کنم بشه ولی دیگه اون دندون شما رو پرنمیکنن...ثبت سیستم میشه...

آیتم بگم سریعتر بفرستین بره پر کردنی بیفته دندون کم کم تیکه تیکه میشه

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به دکتر توضیح بدم قبول میکنه؟

اگ انصاف داشته باشه بله ولی من بودم صداشو درنمیاوردم...

مامان‌بزرگ من ی دفعه با دفترچه ی مامانم بیمارستان بستری شد بعد مامانم ماسک داشته پرستاره گفته عکس شبیهت نیستا🙄 مامانم گفته فشار مریضیش اینو اینجوری کرده😂✌️

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

میخوای ی تاپیک دیگه بزن تحت عنوان... تاحالا با دفترچه ی کسی دندن درست کردین؟