2777
2789
عنوان

داستان زندگـــــے مــــن!

| مشاهده متن کامل بحث + 6818 بازدید | 179 پست
شما هم همین شرایط رو داشتی؟

۸۰درصد بله

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 
ایشالا ازین ببعد بهترین روزها در انتظارته. واقعا خیلی سختی کشیدی خداوند پسرت رو برات اهل کنه 

خـــیـــلــــےوممنونم عزیزم 

ممنونم بابت وقتی که گذاشتین💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بهت تبربک میگم استارتر عزیز که تونیتی از توی اون زندگی خودت رو پاک بکشی بیرون خدا همراهت باشه ...

خخخخخ من این مدلیشو نزاشته بودم فقط روی سفید زندگیم بود

ولی خب بله یه جاهایی خب بخاطر شرایط با اون یکی داستانی که نوشتم یکی بود💙

قبول کن درخواستمو باهات حرف دارم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 

خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم عزیزم،  فقط یکی از سختیهایی ک شما کشیدی میتونست امثال منو از پا در بياره،  بخود افتخار کن.  سعی کن تا آخر همینطور نجابت و شخصیت و زندگی و فرزندان گلتو حفظ کنی انشاالله ک عاقبت بخیر بشی عزیز دلم😘😘😘

باریکلا بهت ک هرکسی تو شرایط تو بود بااون سن کم معلوم نیس چه ادمی میشد ولی تو نجابتت و حفظ کردی ایشالا خداازاین ب بعد زندگیتو شیرین کنه و گل پسرت تو ارامش واسایش بزرگ شه ..هنوز اول راهی خدا پشت و پناهت

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم عزیزم،  فقط یکی از سختیهایی ک شما کشیدی میتونست امثال منو از پا در بي ...

ممنونم عزیزم 

ممنون بابت وقتی که گذاشتین

لطف داری شما💙

باریکلا بهت ک هرکسی تو شرایط تو بود بااون سن کم معلوم نیس چه ادمی میشد ولی تو نجابتت و حفظ کردی ایشا ...

ممنونم بابت دعای قشنگت 

ان شاالله همیشه شاد باشید دوست عزیز

ممنون بابت وقتی که گذاشتین💙

انشاالله هرچه زودتر مشکلاتت حل بشه و زندگی راحت تری داشته باشیو خدا پسرت رو برات نگه داره

خیــــلــــے ممنـــــونــم از شــمـــا و وقـــتـــے که گذاشتین 💙