2777
2789

تمام مدارکمو دادم ب بایگانی تاییدیه تحصیلم و همه چیم اوکی بود امروز سوال کردم بعد دوماه گفتن برگشت خورده ب بایگانی 

یعنی چی میتونه شده باشه

نمیدونم عزیزم 

ولی چیزی نشده، خیالت راحت 

منم چهار آذر واسه گرفتن مدرکم اقدام کردم هنوز آماده نشده 

کلا این کارا یه کمی زمان بره 

گرفتن مدرک برای شما چه جوری بود؟ سخت نبود؟ هزینه ای ندادین؟ 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

نمیدونم عزیزم ولی چیزی نشده، خیالت راحت منم چهار آذر واسه گرفتن مدرکم اقدام کردم هنوز آماده نشده کلا ...

مدرک لیسانسم بود

کلی کار داشت هی برو بیا امضا جمع کن از برج7 کاراشو کردم  الان باید میومد دوستمو فرستادم بپرسه گفتن برگشت خورده 

یعنی خاک تو سرشون ادم الکی علاف میشه حالا باید برم بایگانی بیینم چیشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرک لیسانسم بودکلی کار داشت هی برو بیا امضا جمع کن از برج7 کاراشو کردم الان باید میومد دوستمو فرست ...

منم مدرک لیسانس رو دارم میگیرم 

عزیزم هزینه ای پرداخت کردین؟ 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

مدرک لیسانسم بودکلی کار داشت هی برو بیا امضا جمع کن از برج7 کاراشو کردم الان باید میومد دوستمو فرست ...

ممنونم عزیزم بابت توضیح و راهنماییتون 🤍