2777
2789
عنوان

دوستان باتوجه ب تاپیک خاهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 41 پست
🤣🤣🤣🤣اتفاقا سنگدل و حسودمخواهرشوهرام اگه تو فقر باشن، جورشونو شوهر من و برادراش میکشن.همش کمک،پول ...

از نظر مالی بشدت موافقم 😂😂😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چ وایب خوبی داد پیامت توان خوشبخت شی ایشاااه

قربونت گلم ❤️

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ن میخام بدونم مثلا عشق میتونه درپوش بذاره رو بفیه چیزا

بنظرمن عشق کافی نیست 

آدم باید خوخودشو بشناسه ببینه تا کجا میتونه زندگی مشترکو حفظ کنه 

مثلا خود من هیچکس اونقدر برام مهم نیست که نظرش راجبه دوست پسرم یا شوهرم بخواد روم تاثیر بذاره

یعنی مهم خودمم که بخوامش و باورش کنم و پیشش خوشبت باشم کسی بخاد چرت بگه دهنشو جر میدم چون میدونم چی میخام 

تو از الان خودت از اینکه بیکاره خجالت میکشی دوس داری شغل و موقعیتی مث داداشات داشته باشه عشق نهایت بتونه دو ماه روش سرپوش بذاره بعد میخای چیکار کنی؟؟

خودت ببین کی هستی و چی میخای خیلی مردد بودی یه مشاور برو مطمئن شی از تصمیمت

چه خوب،فک میکردم من خیلی بدجنسم😂

نه خب حقیقت هست نداشته باشن شوهرای ما باید از گلوی ما بزنن بدن به اونا پس همین بهتره که طرفشون پولدار تر باشه جهنم پز دادنشون رو هم تحمل میکنیم😂😂

بنظرمن عشق کافی نیست آدم باید خوخودشو بشناسه ببینه تا کجا میتونه زندگی مشترکو حفظ کنه مثلا خود من هی ...

ممنون از نظرت عزیزم

اخه زنداداشای من میشینن همه رو مسخره میکنن

مثلا شوهرخاهرم پدرش فوت شده کلیییی مسخرش میکردن ک بابا نداری

دوستپسر منم پدرشو تو بچگی از دست داده 

حالا من بهش میگم کار ثابت پیدا کن 

بعد بیا صحبت کنیم 

چون من اهل دوستی نیسم

دیگ نمیتونم این شرایط رو تحمل کنم واقعا میترسم خانوادم بفهمن

من خیلی حرف مردم واسم مهمه

ینی چن نفر گفتن کات کن من باهاش کات کرده بودم 

باز برگشتم:/

خودم خونه بابام مشکل مالی نداشتم ولی خب عشق و اینا ندیدم زیاد 

میدونی چی میگم

ممنون از نظرت عزیزماخه زنداداشای من میشینن همه رو مسخره میکننمثلا شوهرخاهرم پدرش فوت شده کلیییی مسخر ...

میفهممت  پس عجولانه هیچ تصمیمی نگیر 

خیلی فکر کن ایشالله تصمیم درستی بگیری 

ولی زن داداشات اگه اینجور که میگی باشن خیلی بی شخصیت و بیشعورن

بابای همه میمیره همه نداری رو تجربه میکنن و اتفاقات تلخ برا همه بوجود میاد مسخره کردن نداره که 

اینا باید پیش من بودن تا ادبشون میکردم حیف شد😁