2777
2789
عنوان

یکم‌حال‌خوب‌بهم‌بدیم📸بیاین👻

446 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها😍

امروزتون چطور گذشته؟😶‍🌫️

بنظر خودتون قدم مهمی برای فردا و ایندتون برداشتین امروز؟🥨

خودم که نه خیر🙄امتحانام نزدیکه اصلا نخوندم😅

فقط خونه رو مرتب کردمو فیلم دیدم🍋

چشمم به آسمون افتاد یهو☁️⛅آبیه و تمیزو پر از ابره☁️

دلم نیومد برای شما عکس نگیرم...😅

منممم امتحانام‌نزدیکه اصلا هم آماده نیستم

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منممم امتحانام‌نزدیکه اصلا هم آماده نیستم

منم همینطور 

الانم هی میام درس بخونم چون عادت ندارم تمرکز ندارم و درسا رو یاد نمیگیرم

قول داده بودم امشال دیگه شب امتحانی نباشم ولی نشد 💔😭

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

خودش کلی کارها😁😂 خودتو دست کم نگیر😂😂

همووون

چقد من زحمتکشم بوس به خودم💋🤣

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

حس خوب من 💚

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

منم همینطور الانم هی میام درس بخونم چون عادت ندارم تمرکز ندارم و درسا رو یاد نمیگیرمقول داده بودم ام ...

بعد تازه عذاب وجدانم دارم که چرا نمیخونم😂🤦🏻‍♀️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند