2777
2789

رو درک نمیکنم

یادمه دبی بودم 

یه جایی نشسته بودیم لابی هتل

بعد مردای بغلمون ایرانی بودن بلند بلند میگفتن امشب به هر زن چقدر باید بدیم ؟ ( پ و ل ی ) و هر هر میخندیدن که بعد این زنای جذاب چطوری با زنامون باز باشیم ؟ 

درسته این ادما بی ذات و کثیفن و هر جوری بالاخره خیانت میکنن 

ولی بنظر من بازم ادم نباید بذاره همچین شوهرایی برن اینجور جاها 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

شما اعتقاد دارین  دست و پای مرد رو بعد ازدواج باید غل و زنجیر کرد انداخت گوشه خونه؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اره من بحر مسافرت کاری ک نتونه منو ببره نمیزارم بره اونم ی شب و ی روز بیشتر طول نمیکشه همش هم در تماسه باهام وگرنه بقیه مسافرتی کاریش منو می‌بره ،، مجردی ک الان دوساله برنامه ریزی کردن نمیتونه بره 😂😂😂

💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اعتقاد دارین دست و پای مرد رو بعد ازدواج باید غل و زنجیر کرد انداخت گوشه خونه؟

نه در این حد

ولی بنظرم همچین ادمایی وقیح تر میشن روز به روز

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خب اصولا همینجور مردا بدون خانواده می‌رن خوش گذرونی خارج کشور و…آدمای خانواده دوست بخوان بدون خانواده با دوستاشون برن بیرون در حد یه رستوران رفتن یا تفریح صبح‌تا شب توی طبیعته نه چند روز ول کنن برن

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

به نظرت احترام می‌ذارم ولی نظر خودم مخالف نظر شماست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

خب خیلی وقتا دوطرفه ست جاری من تنها دبی رفت گرجستان رفت بارفیقاش کیش رفت بچه زیریکسالم داشت خب این شوهرشم بخواد بره نمیتونه ن بگه

شایدم اون اقایون شوخی میکردن ن اینک صرفا برن دنبال خراب بازی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خب مثلاً نذارن برن طرف وفادار میشه!!!!

نه نه بحث وفاداری نیست بنظزم همچین ادمایی که کلا تو فاز خیانتن فقط وقیح تر میشن

مرد دیدم تو شهر خودش زنش می رفته سر کار زن میاورد خونه صبحا که زنش می رفت سر کار،،کسی که بخواد خیانت کنه می کنه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

من مشکلی ندارم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

نه در این حدولی بنظرم همچین ادمایی وقیح تر میشن روز به روز

چندین ساله همسرم ۲_۳ ماه یکبار با دوستهایی که از دوران دبستان داشته یک شب میرن باغ خودمون.  نوشیدنی میخورن و میگن و می‌خندن مشکلی نیست از نظر من 

دبی منبع ایدز شدهبیچاره زناشون که قربانی شوهراشون میشن

همینو بگو 

منتظر شوهرت باشی از سفر بیاد 

ایدز بگیری تهش🥲😑