2777
2789
عنوان

کسی قصد سفر به وان ترکیه رو داره یا قبلا رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 80 پست
نه عزیزم صاحب اون هتل دوس پسر منه و الان یه اتفاق بدی واسش افتاده و در دسترس نیست میخوام خانوادشو پی ...

جدی چه بد معمولا صاحب هتلای وان ایرانین یکیش دوست بابامه از همون گوگل شمارشو بردار شاید تونستی زنگ بزنی نمی‌دونم 🤔 تا حالا هتل زنگ نزدم از ایران 

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی چه بد معمولا صاحب هتلای وان ایرانین یکیش دوست بابامه از همون گوگل شمارشو بردار شاید تونستی زنگ ب ...

شماره گوگل شماره شخصیه شماره هتل نیست 

ایرانی نیست ترکه🥲

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
+90 546 684 97 47 بیا فقط اینجا برعکس شد

مرسی عزیزم ولی شماره هتل نیست این خط شخصیه🥲

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

کسی رو نمیشناسید وان زندگی کنه🥲

حضوری دیده بودیش؟شاید پیچونده شاید الکی گفته همه اینا ممکنه

نه عزیزم نپیچونده خانوادشم در جریان هستن نمیتونم شفاف بگم فقط تو‌مرز اونو‌چند نفر دیگه دزدیده شدن برای اخاذی پول و اول دسترسی داشتن به گوشی یهو ارتباط قطع شد

والا من خودم چن سال پیش گرفتم از دوستان همین بود نمیدونم حالا

عزیزم کسی رو نمیشناسی ساکن اونجا باشه

من یکیو میشناسم فقط بلاکش کردم تو برو تو تل بهش پیام بده خبر بگیر میتونی؟

اره عزیزم مرسی

وای خدایا ی دوست پسره هتل دار😐

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

از واتساپ میتونی باهاشون در ارتباط باشی

عزیزم اون گوشی نداره الان