2777
2789
عنوان

خیلی خستم ازین وضع😫

112 بازدید | 9 پست

به معناى واقعی خسته م

از زندگی یکنواخت و بی انگیزه م خسته م

از بچه ی مدرسه ای که اسیر درس و تکالیفش شدم از نق زدنا و بدرفتاریاش 

از بچه دوساله وحشتناک شلوغ که یکسره و مدام در حال بریز و بپاشه مدااااام داره خرابکاری میکنه

از کار خونه که هرروز غذا بپز و بریزو بپاش و هر ساعت جمع کردن خونه

نه استراحتی دارم نه تفریحی نه کتابی نه فیلمی حتی میبینم

اینم وضع مملکت گرونی و تعطیلی و بی برقی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیه بهتون میگن بچه نیارید وقتی حوصله ندارین بهتون برمیخوره بچه داری این چیزام داره مسئولیتش سخته خود ...

نمیشه که آدم بچه دار نشه! من خودم عاشق بچه بودم 

بله با خواست و مسئولیت خودمون بچه اوردیم

ولی واااااقعا سخته ! من اینجوری نمیدونستم بخدا😓

ادم یجاهایی کم میاره

نمیشه که آدم بچه دار نشه! من خودم عاشق بچه بودم بله با خواست و مسئولیت خودمون بچه اوردیمولی واااااقع ...

دیه تحمل کن یا بچه بسپارین به خانواده خودتون دوتایی تفریحی برین یه هفته ک توهم استراحتی کنی

اونایی که کمک دارن چه پرستار چه خانواده خوشبحالشون 

اونا باز یه تایمی برا خودشونه استراحت میکنن با انرژی برمیگردن به زندگی و بچه میرسن

من که دوروز برم خونه مامانم روز سوم قشنگ به روم میاره🙄

دیه تحمل کن یا بچه بسپارین به خانواده خودتون دوتایی تفریحی برین یه هفته ک توهم استراحتی کنی

همسرم همکاری نمیکنه

چندبار خواستم برا هم وقت بذاریم بریم دو سه ساعت بگردیم یا ازین مسافرتهای یه روزه بریم میگه وا بچه ها چی پس!!!!

کلا خودم باید یه فکری به حال خودم بکنم🫠

همسرم همکاری نمیکنهچندبار خواستم برا هم وقت بذاریم بریم دو سه ساعت بگردیم یا ازین مسافرتهای یه روزه ...

بگو حالا یه روز بچه ها پیش خانواده باشن مواظبشون هستن چیزی نمیشه بهونه چرا میاری پوسیدیم تو خونه منم حق دارم یه هفته یا دو روز واسه خودم وقت بزارم تو حال خودم باشم باهاش حرف بزن درست میشه

بگو حالا یه روز بچه ها پیش خانواده باشن مواظبشون هستن چیزی نمیشه بهونه چرا میاری پوسیدیم تو خونه منم ...

اوهوم باید اینسری اساسی بهش بگم شایدددد قبول کرد 

مرسی ازت 💐💐💐