2777
2789

دندون عقل پایینم سمت راست داره در میاد اما هیچ دردی ندارم یک ذره از لثه زده بیرون بدون هیچ دردی طبیعیه؟اخ شنیدم عقل خیلی درد داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ذره از لثه بیرون زده کی باید برای جراحی اقدام کنم حتما باید جراحی بشه؟

من مخاستم حامله بشم 

رفتم کشیدم دندون عقل هارو 

دو تا پایین نهفته بودن ب فاصله یه ماه جراحی کردم

بالایی ها هم ک آسون بود 

و اینکه دکتر باید تشخیص بده از رو  عکس opg

من مخاستم حامله بشم رفتم کشیدم دندون عقل هارو دو تا پایین نهفته بودن ب فاصله یه ماه جراحی کردمبالایی ...

یعنی حتما باید کشیده یا جراحی بشه؟چون یکی از دوستای من دندونش درد نداشت دکتر گفت نیاز نیست بکشی

یعنی حتما باید کشیده یا جراحی بشه؟چون یکی از دوستای من دندونش درد نداشت دکتر گفت نیاز نیست بکشی

عزیزم خودتم میگی دکتر گفته نیاز نیس دیگ 

من ک دکتر نیستم 

بستگی داره بردندونا دیگت شاید فشار بیاره مدل ریشه دندون عقل و کناریش 

چون اگر عقل فشار بیاره باعث خرابی دندونا میش برا همین میگم دندونپزشک برو و عکس دندون

بمونه تو دهن مشکلی به وجود نمیاره به بقیه دندون ها اسیب نمیزنه؟

اکه در حال آسیب زدن باشه درد میگیره.من شخصی میشناسم که چهار تا عقل داره هیچ مشکلی هم نداره.خودم دو تا در اومد درد داشت کشیدم.الان سومی دراومده درد نداره