2777
2789
عنوان

رفتارهای خواهر شوهرم عذابم میده

157 بازدید | 6 پست

خیلی دو رو هست ب من حسادت می‌کنه از همه کارم ایراد میگیره یکسری پشت تلفن با مادر شوهرم حرف میزدم بعد تموم شدنش مادر شوهرم حواسش نبود قطع کنه فکر کرد من قطع کردم شنیدم خواهر شوهرم داشت پشتم بد می‌گفت ب روی مادرشوهرم نیاوردم تا الان 

شوهرم خبر داره پشت منه هر سری خواست یچیزی بهش بگه جلوشو گرفتم چون الان ب حمایت خانوادش نیاز دارم 

سری آخری ی بازی در آورد ک همه حتی شوهرم فکر کردن من مقصر تمام این ماجراها هستم 

میخام ب روی مادرشوهرم بیارم بگم بهش میترسم باهام بد شه طرف اونو بگیره بالاخره دخترشه دیگه 

چیکار کنم بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر اسمشه بدتم که گفت تو نباید برات مهم باشه 

اون شاید با مادرش درمورد تو غیبت کنه همونطوری که خودتم ساید با مادر یا خواهرت عیبت کنی ولی تا مرحله ای که برخورد بدی باهات نداره اصلا مهم نیست 

اینکه که فکر کنی حسودی میکنه بهت ساخته ذهن همه عروسا حتی خودم ممکنه باشه مگه اینکه خیلی ظاهری تحصیلاتی اخلاقی خانوادگی درآمدی بالاتر باشی که بعید میدونم معمولا هم سطح هستن خانواده ها

تو زندگی خودتو کن هرجوری میخواد فکر کنه 

زندگی آدمو نابود میکنن

من تا اومدم بفهمم زندگی چیه ریده شد توش لامصبا بذارید برسم عرقم خشک شه آخه 

تموم احساس و عشقم درجا خشک شد 

توف تو فرهنگ و تربیت ایرانیا یه مشت فضول و خاله زنک و حسود