2777
2789
عنوان

قررررررص اورژانسی بیایین واجبه

53 بازدید | 10 پست

من جمعه قرص اورژانسی تنسی ۷۵خوردم ولی هنوز پریود نشدم خیلی استرررس دارم و نگرانم....میشه دوباره قرص بخورم 

اصن ب هیچ عنوان بچه نمیخام هم بچم کوچیک هم توان جسمی و عصبی ندارم دیگه

توروخدا فقط راهنمایی کنید نگید چرا حواستو جمع نکردین 

بابا ک ا ن د وم پاره شد اااااااه

الان انقدر از شوهرم عصبیم ک میخام سلاخیش کنم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من سری آخری که اورژانسی خوردم سر همون تایم پریودم پریود شدم قبلا ام یک هفته بعدش پریود میشدم ، بعدم اورژانسی تا ۷۲ ساعت بعد رابطه قابل استفاده اس که شما خوردی دیگه الان بخوری تاثیری نداره 

نخوری ها دوباره مگ نقل و نباته بخوری دیر تر پری میشی پریودتم قطع نمیشه ۳ بار پریود میشی

خب پس چیکار کنم جمعه خوردم هنوز پریود نشدم خیلی نگراااانم حتی علائم هم ندارم زعفران دم کنم بخورم خوبه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

عزیزم من سری آخری که اورژانسی خوردم سر همون تایم پریودم پریود شدم قبلا ام یک هفته بعدش پریود میشدم ، ...

من قبل از ۱۲ ساعت دوتا باهم خوردم ولی هنوز پری نشدم خیلی میترسم و نگرااانم چیکار کنم خدایا

خب پس چیکار کنم جمعه خوردم هنوز پریود نشدم خیلی نگراااانم حتی علائم هم ندارم زعفران دم کنم بخورم خوب ...

کاری نمیتونی بکنی فقط منتظر باش تا ۱۴ روز اگ نشدی آزمایش بده اگ منفی بود دکتر آمپول میده پریود میشی

من قبل از ۱۲ ساعت دوتا باهم خوردم ولی هنوز پری نشدم خیلی میترسم و نگرااانم چیکار کنم خدایا

دیگه الان کاری نمیتونی بکنی عزیزم استرس تازه بدتر عقبش میندازه بعدم جمعه خوردی هنوز وقت داری ممکنه حتی سر همون تایم همیشگی پریود بشی

تا ۱۴ روز وقت داره هنو ی هفته هم نشده استرس چی داری

اخه میگن قرصارو دستکاری کردن ک اثر نداشته باشه 

من هفت ۸سال پیش یکی دوبار خوردم دوسه روز بعد پری میشدم ولی ایندفعه هنوز خبری نیست

البته بچم شیر خودمو میخوره ممکنه بخاطر این باشه؟

دیگه الان کاری نمیتونی بکنی عزیزم استرس تازه بدتر عقبش میندازه بعدم جمعه خوردی هنوز وقت داری ممکنه ح ...

آخه پریودامم منظم نیست بدبختی 

اخه میگن قرصارو دستکاری کردن ک اثر نداشته باشه من هفت ۸سال پیش یکی دوبار خوردم دوسه روز بعد پری میشد ...

ببین این ک همیشه ۳ روز بعد میشدی دلیل نمیشه ک الان حامله باشی دکتر میگ ۱۴ روز ممکنه یبار آدم بخوره روز دهم بشه یبار چهاردهم بشه ربطی نداره صبر کن