2777
2789
عنوان

چقدربیشعور

278 بازدید | 20 پست

کاربرای آقا چرامیاین درخواست میدین مریض هستین واقعا!!!! اصلامرد جماعت توسایت چیکار میکنه!!!!! یه باردیگه بیای کاربری ات ومیذارم 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت یه سری از خانما میان تاپیک میزنن که مشکلتون با آقایون سایت چیه بفرمایید تحویل بگیرید

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

اونوقت یه سری از خانما میان تاپیک میزنن که مشکلتون با آقایون سایت چیه بفرمایید تحویل بگیرید

من زیادتایپیگ نمیزنم ولی ایناخیلی پروهستن واقعا ول کن نیستن حالم ازاين مردا به هم میخوره 

واقعا بیشعورن

تو قوانین نینیسایت نوشته اولویت این سایت با خانوم است و مردها هم میتونن در صورت رعایت شئونات و عدم مزاحمت برای کاربر خانم عضو بشوند.

پس میتونن باشن ولی اگه حس می‌کنی مزاحمت ایجاد میکنن گزارش بزن برا نینییار 

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
من زیادتایپیگ نمیزنم ولی ایناخیلی پروهستن واقعا ول کن نیستن حالم ازاين مردا به هم میخوره

منم همینطور یه مشت خاله زنکن کاری بجز درخواست دادن بلد نیستن

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

چون بی خیال نمیشن چون بدم میاد ازاین جورمردها واسه چی اصلا باید باشن توسایت .....

ببین هیچ کسی خوشش نمیاد ، اما این رو بدون با توجه و تاپیک زدن بدتر میکنند 

من چند روز پیش تو هر تاپیکی پ میزاشتم ، یک نر هی جواب میداد اما جوابی بهش ندادم ، چند تا ریپلای زد و جوابی نگرفت خفه شد 

چون سایت عمومی هست نمیتونی بگی زن یا مرد بیاد عضو شه 

تو قوانین نینیسایت نوشته اولویت این سایت با خانوم است و مردها هم میتونن در صورت رعایت شئونات و عدم م ...

اره این کاربهتره چجوری گزارش بزنیم؟