2777
2789
عنوان

تا حالا خانمی دیدین که از چندتا آقا استفاده کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 25 پست
ج.ن.د.ه.ای خیابونی این شکلین وگرنه تا حالا از سرماوگرما و گرسنگی مرده بودن

بعضی ها در ازای پول اینکار رو میکنن که خب تکلیفشون معلومه

ولی بعضیا برای جایگاه های اجتماعی از مردا استفاده میکنن

اونا یکم لولشون بالاتره به نظرم😄

موفق؟؟؟؟؟؟ هرزگی و انگار معنیشو عوض کردید اینجا 

تومحل کار دیدم خیلی وقتا میچسبن ب مردای متاهل تیغشون میزنن منصب شغلیشونو بالا میبرن با رییس میخوابن واسه ارتقا لاس میزنن  جن..دگی مدرنه اسمش ن موفقیت  

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها در ازای پول اینکار رو میکنن که خب تکلیفشون معلومهولی بعضیا برای جایگاه های اجتماعی از مردا ا ...

پس هرزگی و فاسد بودنم لول داره   ک اینطور    خیلی انگار توکفشونی و باذوق تعریف میکنی    

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

دختر وجودش رو از دست میده فکر کردی مفتکی این طوری بالا میره ؟

نه قطعا بدون هیچی نیست

ولی خب بستگی به نگاه خود دختره داره

بعضیا احساس نمیکنن وجودشون از دست رفته

یه رابطه کوتاه مدت میدونن قضیه رو

نه بیشتر

بعضی ها در ازای پول اینکار رو میکنن که خب تکلیفشون معلومهولی بعضیا برای جایگاه های اجتماعی از مردا ا ...

همونا ج.ن.ده خیابونی هستن 

آخه زن حسابی که از این بیشرفیا نمیکنه 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
پس هرزگی و فاسد بودنم لول داره ک اینطور خیلی انگار توکفشونی و باذوق تعریف میکنی

من تایید یا تکذیب بکنم، چیزیه که زیاد میبینم داره تو جامعه اتفاق میفته

به نظرم به جای حمله بهشون، باید مسئله رو بررسی کرد

شاید چون جامعه به اندازه کافی به خانما پرو بال نمیده

اونام از راه های دیگه برای پیشرفت استفاده میکنن

این یه جور آسیب شناسیش هست

نه قطعا بدون هیچی نیستولی خب بستگی به نگاه خود دختره دارهبعضیا احساس نمیکنن وجودشون از دست رفتهیه را ...

اون بستگی به ادمش داره عزیزم 

اما تو بطن این دخترا اگه بری همشون نابود هست روح و روانشون 

اکثراهم با جادو جنبل کارو پیش میبرن اونا خوبن ن عین من تپاله نشستم ی خاستگار خوب بیاد چون فک میکردم ...

با یه گوشه نشستن عزیزم هیچ اتفاق مثبتی برات نمیفته

باید تو اجتماع باشی

و شخصیت اجتماعی پیدا کنی

پسرا الان دنبال این مدل دخترا هستن

من تایید یا تکذیب بکنم، چیزیه که زیاد میبینم داره تو جامعه اتفاق میفتهبه نظرم به جای حمله بهشون، بای ...

بروبابا