2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و مامای همراه

739 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کسی تجربه ی زایمان طبیعی داره?

و اینکه نظرتون در مورد مامای همراه چیه?

سی و هفت هفته و سه روزشه از الان باید ورزش های مربوط به زایمان طبیعی انجام بده?

@afsoon90  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاول بارداری باید ورزش میکرداز ۳۷هفته وررش های زایمان شروع میکردمگه کلاس امادگی برای زایمان شرکت نک ...

ن همیشه پیاده روی داشتم و استراحت نداشتم خودم کارامو میکردم...یعنی میگم فعالیت داشتم دوران بارداریم کم تحرک نبودم 

بله باید انجام بده 

شیاف گل مغربی استفاده کنه قرصش هم هست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ازاول بارداری باید ورزش میکرداز ۳۷هفته وررش های زایمان شروع میکردمگه کلاس امادگی برای زایمان شرکت نک ...

ورزش زایمان 

درد زایمان رو کم میکنه؟ میشه توضیح بدید و مامای همراه چیکار میکنه؟ 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

من زایمان طبیعی کردم و‌مامای همراه داشتم از قبلتر از اینا خود بیمارستان کلاس آنلاین برامون میذاشت یه سری نقاط برای ماساژ بود یه سری تمرینات که باید هر روز انجام‌میدادیم‌ بعدم شب زایمانم مامای همراه اومد همون تمرینای تنفسی که یاد داده بودن رو استفاده کرد ماساژ داد تمرین رو توپ و چیزای دیگه خیلی خیلی کمک کرد واقعا ازش ممنونم 

سلام شانزدهمین کاربری .چقد شما کارآگاه و پلیس هستید ..من تا حالا به این فکر نکرده بودم در مورد یک کاربر بیشتر تاپیکاش در مورد نحوی برخورد معلم ها و ..تعطیلی مدارس هست ...میگه دو تا بچه داره در حالی که اصلللن از اون یکی بچش حرف نمیزنه ...چرا من تا حالا شک‌نکردم این خود همون دختر 15سااه هست ..البته اهمیتی نداره ..ولی هوش و ذکاوت شما ستودنیه ...الآنم دیدم تاپیکای عجیب زده متوجه نشدم تا تاپیکای شما را دیدم در واقع به نوعی تمسخر کرده بود ...واقعا برام جای تعجب شد یه دانش آموز چقد باید بیکار باشه ...

من در کل هیچ وقت صد در صد تاپیکاشو باور نمی‌کردم و همیشه هم میگفتم یکی هست صرف سرگرمی یه عنوان تاپیک میزنن خصوصا اون که در مورد جاریش بود اونو که یک درصد هم کل موضوع را باور نکردم در واقع فکر کردم الکی یک چنین موضوعی را بیان کرد در مورد تاپیکای دیگشو کما کلن همون طور ..جالبه یه حس مشترک بین کاربران وجود داره ...در کل کسی که الکی تاپیک بزنه انگار مشخصه ..و بالاخره یه جایی خودش را لو میده

سلام شانزدهمین کاربری .چقد شما کارآگاه و پلیس هستید ..من تا حالا به این فکر نکرده بودم در مورد یک کا ...

سلام عزیز دلم

بله متاسفانه یه دختر ۱۵ ساله کل سایتو ریخته بهم و مخ ماهارو کار گرفته

سلام عزیز دلمبله متاسفانه یه دختر ۱۵ ساله کل سایتو ریخته بهم و مخ ماهارو کار گرفته

چه حوصله ای یعنی چند ساله تاپیک فیک میزنن ...یکی دیگه هم بود ولی اون چند ماه تاپیک میزد ولی خییییییییلی تابلو بودن نمی‌دونم 70تا چقد تاپیک داشت کلن موضوع یکسان با یک زندگی فوق ایده آل ...اون خیلی دیگه مسخره بود به حدی که حتی ارزش کامنت گزاشتنم نداشت به حدی دروغاش تابلو بود فکر کنم مامانی جان ....یکی تو همین مایه ها بود کاربریش