2777
2789
عنوان

هیچی تو خونم نیست چرا بعضیا باید بسوزن و بسازن داستان

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درست میگی عرضه ندارم بخدا..از شوهرم میترسم..رو داداشش حساسه

یکاری کن خودت و بچت بشین اولویتش. یه ماه، فقط یه ماه تمام عزمتو جزم کن تا آخر عمر نتیجشو ببین. این الان ۱۴ سالشه اینه پس فردا ۳۰ سالش بشه نمیتونی جمعش کنیا

اینکه خوبه برای من ۴ سال پسر خواهرشوهرم وبال گردن ما بود

خونه ما نمیموند ولی میرفت مغازه شوهرم هررور باید براش غذا میذاشتم

شوهرمم در مقابل اونا لاله فقط واس من زبون داره

بعد از ۴ سال اخرسر بیرونش کردن

وایییی کاش منم میتونستمممم ولی بالاخره ک چی باید همین کارو کنم

من سه سال از لحاظ روحی واقعاً نابود شدم یه سقط داشتم،یک ماه قهر کردم و همه فامیلم فهمیدند،تا آخرش دیگه شوهرم آدم شد

عزیزم درست میگی عرضه ندارم بخدا..از شوهرم میترسم..رو داداشش حساسه

خوب حساس باشه تو زنشی!منم خونم 50متره قشنگ تنگی فضارو میدونم چرا باید با برادر شوهر یجا موند؟برو خونه پدرت زنگ بزن مادرشوهرت این چ وضعیه مگه مجبوری با برادر شوهر سر کنی ؟خصوصا ک حامله ای

همه نظر ها رو خوندم😕 چقد بعضیا بدجنسن🥴

میدونم سختههههه خیلی سختهههههه

ولی خب از روستا میاد خونه تنها برادرش تو شهر🥺 بچه۱۴ سالشه

چیکار کنه کجا بره؟ 

بره خونه مجردی یا خوابگاه سیگارش بشه شیشه؟ 

ولییی تنها کاری که میتونی کنی اینه ک سیگار کشیدنش رو حتی با عکس گرفتن به خانوادش نشون بدی شاید دیگه خودشون نذارن بیاد شهر

اگه اذیتت میکنه فیلم بگیر نشون بده

اگه کاری ام با شما نداره ک بحثش جداست

همه نظر ها رو خوندم😕 چقد بعضیا بدجنسن🥴میدونم سختههههه خیلی سختههههههولی خب از روستا میاد خونه تنها ...

میتونست بره شهر نزدیک خونشون خوابگاه بگیره عزیزم منتهی شوهرم من بشدت خانواده دوسته.و میگ تا من هستم خوابگاه چرا؟درصورتی ک ب لیجاش نیست تو خونه هیچی نباشه تازه مادرشوهرم پشت سرم هی میگفت شیدا دیر بچه دار شده و فلان..خب بنظرت کسایی ک دلشون برامن نمیسوزه من باید دلسوزی کنم براشون؟؟شوهرم برام پسته گرفته رفته دست کرده تو کیفم ک پرش وسیله شخصی بوده همرو خورده..گفتم طوری نیست فرداش باز پسته و لواشک گرفتم باز رفته همرو خورده..اونروز میگفتم چ ازدواجیه ک من کردم نمیدونم زیر لبی چی بهم میگفت..خسته شدم.شما معلومه آدم باشخصیتو خداشناسی هستی بهم بگو حساسم؟