2821
2789

سلام خانوما من رفتم سونو 

روز ۱۲ سکیلم 

طول سیکلم بین ۲۷ تا ۲۸ روزه 

کلییییی فولیکول داشتم 😑 دکتر گفت دارو هورمونی مصرف کردی گفتم نه

همشون هم ریز ریز ۶ و ۷ و ۸ و ۱۱ و ۹ 

ولی فقط یدونه ۱۵/۷ داشتم 

گفت احتمال داره همین غالب شه ولی فعلا ازاد نمیشه تا ۱۴ سیکلت

ضخامت اندومتر هم ۶ بود 

حالا بنظرتون امپول ازاد سازی بزنم ؟؟ یا نه 

سلام بهتره که صبر کنی و بدون آمپول و قرص شیمیایی باردار بشی

خودمم دوس دارم طبیعی باردار شم نه با قرص و دارو

ولی میترسم میگم نکنه ازاد نشه الکی هی فرصت از دست بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم دوس دارم طبیعی باردار شم نه با قرص و داروولی میترسم میگم نکنه ازاد نشه الکی هی فرصت از دست بدم

من ۳ ماه اقدام بودم دقیقا تو روزای سیکل ولی باردار نشدم ماه ۴ دو روز بعد پریودم اقدام داشتم و باردار شدم/ خودم تعجب کردم که چطور بدون تخمک آزاد من باردار شدم / خدا باید بخواد، به سیکل و اینا ربطی نداره 

من ۳ ماه اقدام بودم دقیقا تو روزای سیکل ولی باردار نشدم ماه ۴ دو روز بعد پریودم اقدام داشتم و باردار ...

چقد عجیب خدا براتون نگهش داره 

بله واقعا همه چی ب خواست خداست 

ولی انقد مشکلات ناباروری زیاد شده ادم‌نگران میشه 

میترسه زمان از دست بره

چقد عجیب خدا براتون نگهش داره بله واقعا همه چی ب خواست خداست ولی انقد مشکلات ناباروری زیاد شده ادم‌ن ...

منم فکرمیکردم نابارورم و به همه میگفتم برام دعا کنید خدا به ما بچه نمیده😂🤦🏼‍♀️ نه خواهر من مشکلی نداری؛ اقدام کن میده بهت خدا ان شاء الله 

چند سیکلت رفتی ؟‌همسرت هم ازمایش داده ؟ من امروز رفتم سونو دکتر ازم پرسید همسرت هم اگ ازمایش نداده ح ...

۱۳سیکلم بودهمسرم اینماه رفته قراره آزمایشوفرداببرم باسونوی خودم پیشه دکتر

خانوما اینم بگم که من تاریخ هارو دقیقا از روی برنامه هرلایف داشتم حالا تو موعد سیکلم باردار نشدم اما من بعد اینکه دو شب از داروی گیاهی تبریزیان استفاده کردم باردار شدم/ استفاده دارو هاش ام سرخود شروع کردم ، شاید اونام بی تاثیر نبوده ، نمیدونم 

خانوما اینم بگم که من تاریخ هارو دقیقا از روی برنامه هرلایف داشتم حالا تو موعد سیکلم باردار نشدم اما ...

هرلایف هم دارم من اما چون دقیق نمیدونم تخمک گذاریم کی هست خیلی اکتفا نکردم بهشون 

چون چند تا برنامه دارم هرکدوم یه بازه ای رو نشون میده 😅

دارو گیاهی هم خوبه رو خیلیا جواب داده 

اما باید دکترش خیلی خوب باشه 

واسه بعضیا بدتر شده 

حالا من یه ویزیت انلاین گرفتم از دکتر بپرسم ببینم دلیل وجود ۱۰ تا فولیکول کوچیک بدون مصرف هیچ دارو محرکی چیه 

نگران شدم ک نکنه ذخیره تخمدان رو کم کنه و تو اینده مشکل ساز شه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز