2777
2789
پارسال زمستون بود برام گرفت گفت اواخر سال ٩١ از ایران می ری اون موقع هیچ اقدامی برای رفتن نکرده بودیم اردیبهشت ٩١ اقدام کردیم الان هم کلرمون درست شده

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی دوستان میرم استرالیا من الان ندارم شمارشو شاید تو سایت سرچ کنید پیدا بشه
ننه حسین جون دیگه به دندونام نمی رسه قرار بود اول تابستون بریم ولی شوهرم نظرش عوض شد میگه تا زمستون بریم

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.

دانشجویی ماریانا جون چند سال پیش از طریق تخصص اقدام کردیم بعد سه سال رد شدیم دیدیم سریعترین راه دانشجوییه