2777
2789
عنوان

علائم بارداری ماه های اول🤰🏻

68 بازدید | 9 پست

این چنین علائم بارداری به چه چیزهایی مربوطه؟!🌹⁉️

فکر میکنم علائمم تازه داره شروع میشه و وقتی یک چیز خنک میخورم حالم خیلی بهتره، میوه خنک و سرد از داخل یخچال باشه بخورم بهتر میشم، ترجیحم اینه آب بذارم توی یخچال بعد بخورم با اینکه هوا الان خیلی سرده!❄️

جاهای خنک(سرررد نه خنک) حالمو بهتر می‌کنه...

شما هم اینجوری بودین؟!

به جنسیت ربط داره؟!🌸

هیچچچ ربطی نداره من سر پسرم فقط شوری ترشی دوس داشتم سر دومی فقط شیرینجات اینم پسره اصلا ب این چیزا نیس

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظشون کنه🌸ماهم امیدواریم خدا همونی که میخوایم بهمون بده🥹

ایشالله همینطوره عزیزم،ممنون❤️

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

عزیزم شما جنسیت نی نی تون مشخص شد؟😍

ان شاالله خدا حفظش کنه و به سلامتی و راحتی زایمان کنی🤲

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️