یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب ببین عزیزم بخوای نخوای بچه بزرگ بشه هزار چیز یاد میگیره شما باید فقط خوب و بد اونم با اخلاق خوش و مهربونی بهش یاد بدی اگه فقط مشکلتون همینه یا به همسرت بگی در کمال احترام با خواهرش حرف بزنه
درسته ولی دختر من خیلی کوچیکه و الان فقط با دیدن یه رفتار سریع یاد میگیره و الگو برداری میکنه منطق ه ...
درسته ولی با زبون بچه خودت باهاش حرف بزن چطور مثلا یه کاری تو خونه میکنه متوجهش میکنی که اشتباهه یا کار بدیه،ببین مثلا چند بار پسرم فحش ناموسی شنیده بود اومد تو خونه گفت منم براش اون فحش ها رو جوری ترجمه کردم که متوجه بشه چه حرف بدیه،مثلا من میخواستم دعواشون کنم میگفتم خیلی بی ادب و بیکلاس و بی پرستیژ هستین ،خودمم خنده م میگرفت ولی این حرف از نظرشون خیلی بد بود و خودشون میگفتن مامان ما بی کلاس نیستیم حالا از همین استفاده میکردم میگفتم مامان مگه شما نمیگفتین بی کلاس نیستین این حرفا رو آدم بی کلاس میزنه بعد مگه شما مامانتون دوست ندارید این حرفا خیلی بده شما دارید مامانتون ناراحت میکنید دیگه این کم کم تو ذهنشون موند بعد الان که ۸ سال و نیمشونه تقریبا اگه حرف بد یا زشتی یاد بگیرن میان ازم میپرسن که این زشته مامان یا بی ادبیه
درسته ولی با زبون بچه خودت باهاش حرف بزن چطور مثلا یه کاری تو خونه میکنه متوجهش میکنی که اشتباهه یا ...
درسته عزیزم ولی به اقتضای سنش طبیعیه که حالا عمل نکنه به حرفا مثلاً گاهی حتی خودش میگه فلان کار علی خیلی بده و اشتباهه کارش ولی خب خونه مادر شوهرم وقتی بهم میرسن باز همون کارارو انجام میده هرکاری که پسره میکنه تقلید میکنه خونه هم که میاد تا چند روز مثلاً داد میزنه ادا و اصول های اونو در میاره
یعنی بنظرت علاوه بر اینایی که گفتم و اون کار که گفتم داشت بازی بد میکرد با دخترم من باید برم خونه ما ...
رفت و آمد قطع نکن به نظرم فقط حواست بهشون باشه نمیشه به خاطر این موضوع کلا قطع کنی باید حواس خودت باشه عزیزم یا بذاری جلو چشمتون بازی کنن ضمنا بهش یاد بده چطور باید از نقاط خصوصی بدنش مراقبت کنه و نذاره کسی سمتش بره
من تو مهمونی ها حالا هر کی میخواد باشه بیشتر وقتمو با بچه هام میگذرونم بخاطر همین خطرات شما هم اینجو ...
منم همینطورم امروز هم فقط یه لحظه غافل شدم بعدم اینکه علاوه بر این مورد خییییلی بد اموزی داره این بچه برا بچه من اخلاق های خیلی بد داد میزنه پرخاشگری و.... بخاطر اینکارا هم هست که میگم دخترم تاثیر میپذره